23歲女瑜珈教練周慧賢 驚傳伏屍尖沙咀酒店

1001 回覆
33 Like 24 Dislike
兇手肯自首,根本就係懾於習大既無上君威

香港有習大 太陽照耀,實乃萬民之福
死者無自殺動機
老豆係政協都要跳
無錯 唔係話個女仔抵死 但依d真係種瓜得瓜痴埋d仆街到 想唔仆街好難架wor
完全兩回事,佢今次係自己行入未明知會有危險既地方
反社會傻鳩
林鄭條臭閪夠好聲好氣啦
係囉準備哂飛美國,應該都有響social media或者同朋友提過好期待呢個trip,邊有可能係自殺
邊間酒店無死過人,只係有啲揚左無計先俾大家知。
十年前識佢其中一個ex,都係kick嘅人
Anyway,一直都知佢係邊個
佢細個嗰陣真係冇咁fit,見佢依家操到fit

男士當然會討論,但內心都覺得幾好呀
佢個人依家咁自信,都係好事嚟

絕對係一個悲劇嚟
條女比條仔食過算係執到啦
仲走去殺人
報過警,比條仔要脅過都仲一個人對酒店,認真on9
睇佢個款刀傷位都係比人刺入.
有可能條友想肢解條女(運屍)先放血... 不過單野黃左無時間做都係自首算...
扮乜 根本你先係典型連登仔
男人咁理性咪又係比人拉到要坐監
咪笑撚死人啦
係理性就唔會殺人啦傻閪
佢揾埋律師先自首應該作定故仔想博誤殺
有師傅講過圓方一帶殺氣重同聚陰
命格唔夾/個期運滯都易出事
唔好話自殺
前排先有個小朋友浸死
佢聽完佳哥勵志故事後,知道殺完人可以唔使撈有大屋住、玩PS5、仲有個牧師幫你叫埋雞上門,有樣學樣。
點樣兩回事?
阿超哥講個啲地方你覺得唔危險?
仲有一種係自視過高,普通女仔睇唔上眼,係都要溝靚女/ig女神,ff到靚女好pure好ture,結果做完一大輪兵發現女神有男朋友,然後就上連登叫春鬧晒所有女人都係雞,好男人冇人珍惜乜乜乜,然後又默默溝下一個女神.....
李家超講依句唔合理係因為721嗰陣西鐵站成班人只係返緊屋企,正路唔係危險,成個情況都唔同
依啲就係樓上所講嘅alpha 男?
明明對住維港點解風水可以咁差
冇能力啫
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞