[PC]上古卷軸集中討論區 15 玩ESO合家平安

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
新手留名 想問用咩種族好? 利申:冇mod

Altmer

Altmer

佢岩
altmer有冇mod個樣都冇咩分別

Altmer

佢岩

原來gold edition冇特價

still waiting

想問下會唔會特價,定係好似factorio個啲咁講明唔特價

其實佢某幾個月之前有特過既,只係個時冇興趣玩冇買

最平做過1舊幾水

btw

Altmer

佢岩

原來gold edition冇特價

still waiting

想問下會唔會特價,定係好似factorio個啲咁講明唔特價

其實佢某幾個月之前有特過既,只係個時冇興趣玩冇買

最平做過1舊幾水

btw

暫時仲未中招
裝左個影screenshot既房mod

但d光好似好奇怪?有無d光源好d既房mod推薦?

Aether Suite
life is strange終於爆左機啦

呢排都忙緊玩呢個
有機打嘅

係佢啦!見到好多youtube拍armor mod既人都會用到佢d房
終於搵到 thanks

我係咪好勁
今日星期一 靜到啊

放假

呢排都忙緊玩呢個

bae定bay
有機打嘅

有機打又有淘寶拎

呢排都忙緊玩呢個

覺得個結局點樣
有冇pre-order前傳?

係佢啦!見到好多youtube拍armor mod既人都會用到佢d房
終於搵到 thanks

我係咪好勁

冬仔有咩mod係未玩過

終於搵到 thanks

我係咪好勁

冬仔有咩mod係未玩過

呢排都忙緊玩呢個

bae定bay

bay
雖然佢係好朋友,但係其實心水清既話,Max既世界絕對唔只克洛伊一個
前面幫左咁多人,佢地一樣係你既朋友
身為一個局外人,揀唔落另一個咁自私既ending

呢排都忙緊玩呢個

覺得個結局點樣

想買前傳,不過都係等特

始終覺得結局有些少爛尾,揀左咁耐直接俾bay同bae就算9數

呢排都忙緊玩呢個

bae定bay

bay
雖然佢係好朋友,但係其實心水清既話,Max既世界絕對唔只克洛伊一個
前面幫左咁多人,佢地一樣係你既朋友
身為一個局外人,揀唔落另一個咁自私既ending

根本成個故事都營造緊Chloe必須死
最後咁樣死,係仲慘過之前其他死法
因為係佢中槍嗰刻,係仲未知Max返咗嚟

呢排都忙緊玩呢個

覺得個結局點樣

想買前傳,不過都係等特

始終覺得結局有些少爛尾,揀左咁耐直接俾bay同bae就算9數

好似話唔夠budget,趕住埋尾
有機打嘅

有機打又有淘寶拎

掏咗啲咩返嚟
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞