[PC]上古卷軸集中討論區 15 玩ESO合家平安

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
原來要skyrim config apply一次先有返個prefer

MO嗰份copy係要經MO行Configurator
Game本身嗰份係開一次Launcher
(MO有 Skyrim Launcher呢個選項/經STEAM開GAME都得)

室外既燈光好似無咁似真人?

係皮膚問題唔關燈光事 件衫

件衫係我第一件mod衫黎
雖然靚但其實好低清

手長絲自己整衫?
係邊度DL

點會係自己整
佢係我第一次DL既衫mod姐
比條link你: http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/28887/?

對手套既texture其實好唔掂

你條女係唔係嚟M個肚仔唔舒服
買唔買仙女座好呢
裝新版 d mods好窄洗 連skse都無

仲要唔知整錯D咩 一上馬我對眼會突出黎

咁正
仙女座口碑咁差好彩冇買到
問題黎了
預購ACO定德軍總部好呢
問題黎了

Metro
問題黎了

Metro

睇定啲/等佢出左先買
問題黎了

Metro

睇定啲/等佢出左先買

問a定b 乳毛你話我c
前晚玩玩下BDO炒咗reboot
到開skyrim先發現
原來連n卡個driver都冇埋
屌你老母琴日買左正版windows更新完叫我啟用windows 即係點呀?買完正版都話我用老翻?屌你呀?
屌你老母琴日買左正版windows更新完叫我啟用windows 即係點呀?買完正版都話我用老翻?屌你呀?

On9 windows

On9 windows

若要啟用 Windows 7 或 Windows 8.1,您將需要您電腦上 Windows 版本的產品金鑰。產品金鑰是 25 個字元的程式碼,看起來像這樣:

產品金鑰: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

尋找您產品金鑰的方式,取決於您取得 Windows 7 或 Windows 8.1 複本的方式︰

如果您是向授權經銷商購買 Windows,產品金鑰會在包裝盒內的標籤上。
如果您是購買執行 Windows 的新電腦,產品金鑰會預先安裝在您的電腦,內含在電腦包裝上或電腦隨附的真品證明書 (COA) 上。
如果您是向 Microsoft 網站購買數位版 Windows,產品金鑰將會在您購買之後收到的確認電子郵件中。

我係實體版

On9 windows

若要啟用 Windows 7 或 Windows 8.1,您將需要您電腦上 Windows 版本的產品金鑰。產品金鑰是 25 個字元的程式碼,看起來像這樣:

產品金鑰: XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX-XXXXX

尋找您產品金鑰的方式,取決於您取得 Windows 7 或 Windows 8.1 複本的方式︰

如果您是向授權經銷商購買 Windows,產品金鑰會在包裝盒內的標籤上。
如果您是購買執行 Windows 的新電腦,產品金鑰會預先安裝在您的電腦,內含在電腦包裝上或電腦隨附的真品證明書 (COA) 上。
如果您是向 Microsoft 網站購買數位版 Windows,產品金鑰將會在您購買之後收到的確認電子郵件中。

我係實體版

洗咗部機佢有無得諗

On9 windows

我係實體版

洗咗部機佢有無得諗

琴日先洗完

成個唔同晒

成個唔同晒

有冇力同在座各位一戰

成個唔同晒

有冇力同在座各位一戰

成個唔同晒

有冇力同在座各位一戰

你又學人玩換膚

成個唔同晒

有冇力同在座各位一戰

你又學人玩換膚

淨係換左enb 準確d講係升級左enb

成個唔同晒

有冇力同在座各位一戰

成個唔同晒

有冇力同在座各位一戰

認真我冇見過高精靈同諾德塊臉咁似

不嬲都係城之助feel
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞