[PC]上古卷軸集中討論區 15 玩ESO合家平安

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
手痕想玩吓mod

裝Special Edition無SKSE會唔會好濕滯

如果追求稱定或者只係玩ENB>重制版
如果想玩mod(例如sexlab)>原版(原版steam已經絕版要另外上網買Key)

見到了 裝晒兩個睇吓有咩分別先

乜撚野稱定呀屌,笑到停唔到

On9樓主

究竟會鞭幾耐
手痕想玩吓mod

如果想玩mod(例如sexlab)>原版(原版steam已經絕版要另外上網買Key)

乜撚野稱定呀屌,笑到停唔到

On9樓主

究竟會鞭幾耐

手痕想玩吓mod

btw,睇你玩啲咩mod而定
世界觀整合
首先介紹下世界
成個宇宙叫奧比斯,係兩股原力—穩定同混亂撞埋一齊嘅交界位,原力以外叫Void,虛空
奧比斯似隻蛋,蛋殻以外係光界/雅瑟留,蛋殻係湮滅Oblivion,核心外圍姐係蛋白叫夢達斯,核心內圍嘅蛋黃就係奈恩Nirn,比8個聖靈星同兩個月光包圍。

~Dawn Era~
黎明紀元係一個混沌嘅時期,時間係非線性嘅,所以對於創世有兩個講法,佢地同時存在,又唔會沖突。第一個版本:洛克汗昆左成班原靈黎創世,設計師叫瑪格努斯,佢做做下發覺伏伏地,力量好似流失緊,佢決定閃人,佢撞穿左現世「夢達思」嘅外殻,穿過凐滅,直通雅瑟留/光界。佢撞嘅大窿叫太陽,其他走得切嘅撞左d叫「星星」嘅窿出黎,走唔切就留底左變成呢個世界嘅子民。另一個講法就係本身有兩個主神,「穩定」阿努同「混亂」帕多梅,後來黎左個叫尼爾嘅女神,佢同阿努生左十二個星星。後來帕多梅打爆曬佢地,尼爾都受左重傷,臨死個陣將d碎片砌成奈恩。帕多梅想再黎打爛佢,阿努同佢隻秋,d血呀個d野變成左聖靈、魔族等等。

不過主流係第一個版本

呢度有聽過一D
冇記錯既話
我地之所以可以用魔法,其實都係黎自蛋殼以外的力量,穿過蛋殼蛋白再漏入蛋黄
世界觀整合
首先介紹下世界
成個宇宙叫奧比斯,係兩股原力—穩定同混亂撞埋一齊嘅交界位,原力以外叫Void,虛空
奧比斯似隻蛋,蛋殻以外係光界/雅瑟留,蛋殻係湮滅Oblivion,核心外圍姐係蛋白叫夢達斯,核心內圍嘅蛋黃就係奈恩Nirn,比8個聖靈星同兩個月光包圍。

~Dawn Era~
黎明紀元係一個混沌嘅時期,時間係非線性嘅,所以對於創世有兩個講法,佢地同時存在,又唔會沖突。第一個版本:洛克汗昆左成班原靈黎創世,設計師叫瑪格努斯,佢做做下發覺伏伏地,力量好似流失緊,佢決定閃人,佢撞穿左現世「夢達思」嘅外殻,穿過凐滅,直通雅瑟留/光界。佢撞嘅大窿叫太陽,其他走得切嘅撞左d叫「星星」嘅窿出黎,走唔切就留底左變成呢個世界嘅子民。另一個講法就係本身有兩個主神,「穩定」阿努同「混亂」帕多梅,後來黎左個叫尼爾嘅女神,佢同阿努生左十二個星星。後來帕多梅打爆曬佢地,尼爾都受左重傷,臨死個陣將d碎片砌成奈恩。帕多梅想再黎打爛佢,阿努同佢隻秋,d血呀個d野變成左聖靈、魔族等等。

不過主流係第一個版本

呢度有聽過一D
冇記錯既話
我地之所以可以用魔法,其實都係黎自蛋殼以外的力量,穿過蛋殼蛋白再漏入蛋黄

正解
世界觀整合
首先介紹下世界

~Dawn Era~

不過主流係第一個版本

呢度有聽過一D
冇記錯既話

正解

舊時睇過十大系列介紹過上古卷軸一D歷史
終於用得著

無曬人

食榴蓮食到好爽
話說終於有人玩Enderal 好開心啊

原來手長絲一直係度等人陪佢玩Enderal,點解唔搵手長鬼陪妳玩

因為手長鬼比我一路玩一路劇透曬
太多mindblown既地方忍唔住爆響口
加上佢本身對佢都無乜興趣

玩過啲咩
打左成段文無人睇

點會冇人睇,其實有冇興趣擺上紙言/google文件
留條link下個post叫稱定加埋入#1
世界觀整合
首先介紹下世界

~Dawn Era~

不過主流係第一個版本

呢度有聽過一D
冇記錯既話

正解

舊時睇過十大系列介紹過上古卷軸一D歷史
終於用得著

我都有睇,個channel 高質
打左成段文無人睇

點會冇人睇,其實有冇興趣擺上紙言/google文件
留條link下個post叫稱定加埋入#1

咁不如索性將我嘅翻譯全部掉上去

手長鬼條女去左馬拉 得返手長鬼喺度
好似上圖咁

好似上圖咁

人地facetime 緊
呢個你黎

好似上圖咁

人地facecum 緊
呢個你黎

好似上圖咁

人地facetime 緊
呢個你黎

你又知
簡中漢化個班食屎狗應該推出去彈賓周彈到死
係咪唔撚識英文
係咪唔撚識英文

沙克蟲
幾有創意
係咪唔撚識英文

沙克蟲
幾有創意

本身以為已經最差
跟住見到Green Pact譯做蒼翠誓約 中二病到,綠約咪算

跟住我見到Elden Hollow 譯做長者之洞

真係i服了u
係咪唔撚識英文

沙克蟲
幾有創意

本身以為已經最差
跟住見到Green Pact譯做蒼翠誓約 中二病到,綠約咪算

真係i服了u

成日都長者長者
係咪唔撚識英文

沙克蟲
幾有創意

佢地根本唔撚識英文架
譯埋d野1999,有d譯到意思相反埋
好心唔識英文就咪撚做啦
Most Nords thought Dragon were only legend, until now.
3dm個漢化組譯為 佢地班諾德人到宜家都係唔相信 屌你老母on99
仲有Whiterun又白馬城又雪漫城睇到我眼都凸埋

諗起Slow fuck
係咪唔撚識英文

沙克蟲
幾有創意

佢地根本唔撚識英文架
好心唔識英文就咪撚做啦
Most Nords thought Dragon were only legend, until now.
3dm個漢化組譯為 佢地班諾德人到宜家都係唔相信 屌你老母on99

班支那仔仲會以為自己好有創意
係咪唔撚識英文

沙克蟲
幾有創意

佢地根本唔撚識英文架
好心唔識英文就咪撚做啦

班支那仔仲會以為自己好有創意

懶醒咁
連最基本信,達都做唔到 淨係做到雅有撚用
係咪唔撚識英文

沙克蟲
幾有創意

本身以為已經最差

真係i服了u

長者之洞明顯係響應返老頭滾動條啦
係咪唔撚識英文

沙克蟲
幾有創意

本身以為已經最差

真係i服了u

長者之洞明顯係響應返老頭滾動條啦

用沙克蟲塞入長者之洞

諗起都覺得恐怖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞