[PC]上古卷軸集中討論區 15 玩ESO合家平安

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
收藏唔到

An機狗幫唔到你

IPhone 7 plus留到喎
收藏唔到

An機狗幫唔到你

progamming嘅嘢要問冬仔
收藏唔到

An機狗幫唔到你

progamming嘅嘢要問冬仔

留到了
召喚隊短
Se有咩美化動作mod推薦
係nexusmod睇唔岩
Se有咩美化動作mod推薦
係nexusmod睇唔岩

應該無乜 原版就大把
召喚隊短

佢唔喺香港 應該夜晚答到你
召喚隊短

咁我想問下online版個黃金edition有咩分別,正係買普通版得唔得
召喚隊短

咁我想問下online版個黃金edition有咩分別,正係買普通版得唔得

我都答你唔到 因為依度大部分都係玩skyrim
但應該係多啲裝同有隻馬
召喚隊短

但應該係多啲裝同有隻馬

咁我等隊短覆埋我啲dlc有咩用啦
召喚隊短

但應該係多啲裝同有隻馬

上個post有講你搵搵
召喚隊短

但應該係多啲裝同有隻馬

上個post有講你搵搵

thx
召喚隊短

但應該係多啲裝同有隻馬

上個post有講你搵搵

thx

係咪最好買電腦版
召喚隊短

但應該係多啲裝同有隻馬

上個post有講你搵搵

thx

係咪最好買電腦版

of cause ,呢度都係PC jj

但應該係多啲裝同有隻馬

上個post有講你搵搵

thx

係咪最好買電腦版

意甲神鋒

黃金版包4個dlc
標準版就唔好喇
有心玩可以買晨風版,然後買會員玩另外5個dlc(其中一個黃金版/game內課金買pack都冇,但內容較少可以唔買),或者課金買4 dlc pack,聽講比較抵

冇乜時間玩就直接買黃金版,夠你玩一年 玩落好玩再買晨風都得

但應該係多啲裝同有隻馬

上個post有講你搵搵

thx

係咪最好買電腦版

意甲神鋒

黃金版包4個dlc
標準版就唔好喇
有心玩可以買晨風版,然後買會員玩另外5個dlc(其中一個黃金版/game內課金買pack都冇,但內容較少可以唔買),或者課金買4 dlc pack,聽講比較抵

still waiting 黄金版

但應該係多啲裝同有隻馬

上個post有講你搵搵

thx

係咪最好買電腦版

意甲神鋒

黃金版包4個dlc
標準版就唔好喇

still waiting 黄金版

一直建議新手入坑玩黃金版,4個dlc都好用重要 雖然晨風有新職但都係裝、副本等等為主
咁ps4同電腦版係唔係共通,因為我得部notebook玩,張顯卡仲係630m,會唔會玩唔到
咁ps4同電腦版係唔係共通,因為我得部notebook玩,張顯卡仲係630m,會唔會玩唔到

唔共通
但聽聞ps4 少好多人,同埋冇輔助插件可用
pc 配置要求可高可低嘅,玩唔起咪退款 我mac air 都玩到低配
有咩爽得過聽日請左假,星期日晚訓係床度打Horizon Zero Dawn

唔共通
但聽聞ps4 少好多人,同埋冇輔助插件可用
pc 配置要求可高可低嘅,玩唔起咪退款 我mac air 都玩到低配

咁試下Pc版啦,希望玩到

現時大多數包含PVP元素的MMO,
(只有PVE或副本作戰的不屬於這類型)
以不同平台、不同操作方式的玩家之間,
基本上是不會互通的,因為一但互通就會造成不公平情況
你當係兩個唔同嘅server,但game內容基本上都一樣
(BUG情況不一樣)

現時大多數包含PVP元素的MMO,
(只有PVE或副本作戰的不屬於這類型)
以不同平台、不同操作方式的玩家之間,
基本上是不會互通的,因為一但互通就會造成不公平情況
你當係兩個唔同嘅server,但game內容基本上都一樣
(BUG情況不一樣)

顯?
有咩爽得過聽日請左假,星期日晚訓係床度打Horizon Zero Dawn

你終於返黎 點解unfriend我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞