[PC]上古卷軸集中討論區 15 玩ESO合家平安

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

深潛後浮上水面呼吸下
[img]http://i.imgur.com/lKxvCM1.jpg[/img
[img]http://i.imgur.com/bWFnl0J.jpg[/img
[img]http://i.imgur.com/Ebrcwxr.jpg[/img
[img]http://i.imgur.com/iQ2HLL0.jpg[/img
[img]http://i.imgur.com/kHRaXm2.jpg[/img
[img]http://i.imgur.com/kf5pSKC.jpg[/img

大陸妹當年成績都好差
但而家咪又係咁生存

好嘢有新J圖,睇見就想enslaved佢慢慢玩
Recorder個樣 (Wow, who's that bitch? I wanna erase her out of my record.)

米巴你覺得大陸妹係咪蘿莉

啱啱收到Miku船長嘅指示,活捉大陸妹鎖入船倉慢慢玩

深潛後浮上水面呼吸下

大陸妹當年成績都好差
但而家咪又係咁生存

最後個張個波比大脾食左

咁大陸妹會比邊個食左

大陸妹俾啲紫色花食咗兩粒點

深潛後浮上水面呼吸下

大陸妹當年成績都好差
但而家咪又係咁生存

最後個張個波比大脾食左

對比一下覺得我同大家D style真係爭幾遠

深潛後浮上水面呼吸下

大陸妹當年成績都好差
但而家咪又係咁生存

最後個張個波比大脾食左

的確

深潛後浮上水面呼吸下

大陸妹當年成績都好差
但而家咪又係咁生存

最後個張個波比大脾食左

證明你仲未成為毒撚
仲未需要用隻game玩變態嘢
好事嚟

深潛後浮上水面呼吸下

大陸妹當年成績都好差
但而家咪又係咁生存

最後個張個波比大脾食左

證明你仲未成為毒撚
好事嚟

又或者可能你現實已經玩得好變態
所以唔需要用驚嚟玩變態嘢
蘿莉開飯

黑到睇唔到

Captain, I can't see shit.
蘿莉開飯

黑到睇唔到

Compa: Captain, I can't see shit.
Miku: You don't need to see. Just eat.
蘿莉開飯

黑到睇唔到

Compa: Captain, I can't see shit.
Miku: You don't need to see. Just eat.

深潛後浮上水面呼吸下

大陸妹當年成績都好差
但而家咪又係咁生存

最後個張個波比大脾食左

證明你仲未成為毒撚
好事嚟

應該話我比較鐘意D又可以靚又可以好型既女主
好似ada wong個種女強人,可以獨當一面feel

我覺得好吸引

深潛後浮上水面呼吸下

大陸妹當年成績都好差
但而家咪又係咁生存

最後個張個波比大脾食左

證明你仲未成為毒撚
好事嚟

我覺得好吸引

Ada

深潛後浮上水面呼吸下

大陸妹當年成績都好差
但而家咪又係咁生存

最後個張個波比大脾食左

證明你仲未成為毒撚
好事嚟

呢方面其實我覺得玩呢D不如直接down隻H game玩好過
btw身為一個劇情撚,我會比較想自己主角打扮代入番個世界之餘又有番D自己特色

深潛後浮上水面呼吸下

大陸妹當年成績都好差
但而家咪又係咁生存

最後個張個波比大脾食左

證明你仲未成為毒撚
好事嚟

我覺得好吸引

AGGER
飛佛女主 - Elizabeth Comstock

深潛後浮上水面呼吸下

大陸妹當年成績都好差
但而家咪又係咁生存

最後個張個波比大脾食左

證明你仲未成為毒撚
好事嚟

我覺得好吸引

未睇Leon同Chris套hehe
聽聞最後係happy ending
唔慣BH會有happy end

深潛後浮上水面呼吸下

大陸妹當年成績都好差
但而家咪又係咁生存

最後個張個波比大脾食左

證明你仲未成為毒撚
好事嚟

btw身為一個劇情撚,我會比較想自己主角打扮代入番個世界之餘又有番D自己特色

我明啊巴打 你追求既係遊戲既代入感
d mod越啱個故事你就玩得越投入
我都係 一開始只會download啱翻依個時期既衫同屋
後來條仔話鍾意既mod我會開個新既save file黎玩

i totally agger with u 作為一個lore向玩家,我連美化都唔會太誇張

深潛後浮上水面呼吸下

大陸妹當年成績都好差
但而家咪又係咁生存

最後個張個波比大脾食左

的確

我鍾意啊

轉左個skin texture

對眼大左

轉左個skin texture

對眼大左

個樣好似真人

深潛後浮上水面呼吸下

大陸妹當年成績都好差
但而家咪又係咁生存

最後個張個波比大脾食左

證明你仲未成為毒撚
好事嚟

我明啊巴打 你追求既係遊戲既代入感
d mod越啱個故事你就玩得越投入
我都係 一開始只會download啱翻依個時期既衫同屋
後來條仔話鍾意既mod我會開個新既save file黎玩

i totally agger with u 作為一個lore向玩家,我連美化都唔會太誇張

呢個真,美化只求唔係一個屎樣,白到發光就不了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞