[PC]上古卷軸集中討論區 15 玩ESO合家平安

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
有咩爽得過聽日請左假,星期日晚訓係床度打Horizon Zero Dawn

你終於返黎 點解unfriend我

無原因嘅

仲唔明呀?
冬仔叫新巴打唔洗理你
即係討厭你用呢種態度/方式捉人錯處囉
呢種態度
今時今日就只係激嬲冬仔
將來出嚟社會做嘢,有排你受呀
後生仔

我諗唔係我多口補個留言
新巴打都未必知你想捉佢咩錯
同埋,講清楚俾人聽點解唔用得真係咁難咩?定係你想佢跪低道歉?
唔係嘅就以後唔好咁樣串人喇
你唔介意俾人串你1001,唔代表個個人都一樣唔介意俾人串

有咩爽得過聽日請左假,星期日晚訓係床度打Horizon Zero Dawn

咁舒服,瞓係床度打機

爽死
可惜得30 fps

啲frame rate咁差架咩
我睇呀kelly直播好似好順架喎

係呀部機都算新
但得2x幾 fps

無原因嘅

仲唔明呀?
冬仔叫新巴打唔洗理你
呢種態度
今時今日就只係激嬲冬仔
後生仔

你又知我幾大

講說話方式容易得罪人
以為串女仔就可以引到對方留意
呢種年紀我都經歷過
唔啱聽咪當我口水佬鳩up囉
我又唔會介意

無原因嘅

仲唔明呀?
冬仔叫新巴打唔洗理你
呢種態度
今時今日就只係激嬲冬仔
後生仔

我諗唔係我多口補個留言
同埋,講清楚俾人聽點解唔用得真係咁難咩?定係你想佢跪低道歉?

做乜咁撚認真 好似鬧佢咁
Btw,離撚曬題

無原因嘅

仲唔明呀?
冬仔叫新巴打唔洗理你
呢種態度
今時今日就只係激嬲冬仔
後生仔

你又知我幾大

講說話方式容易得罪人
呢種年紀我都經歷過
我又唔會介意

....
由頭到尾都無諗過溝冬仔 你係咪諗多左啲咩
點解steam個summer sale減Morrowind而唔減就咁Online 定個Morrowind只係DLC要你買左Online先玩到?

無原因嘅

仲唔明呀?
冬仔叫新巴打唔洗理你
呢種態度
今時今日就只係激嬲冬仔
後生仔

你又知我幾大

講說話方式容易得罪人
呢種年紀我都經歷過
我又唔會介意

....

你由上個po問到而家
講返俾你知,係說話態度問題啫
想人留意唔等於溝
你唔係想冬仔留意你,又洗乜咁介意人哋有冇unfriend你吖
點解steam個summer sale減Morrowind而唔減就咁Online 定個Morrowind只係DLC要你買左Online先玩到

B社搵錢方法,都唔係第一次
不過堅係貴

無原因嘅

仲唔明呀?
冬仔叫新巴打唔洗理你
呢種態度
今時今日就只係激嬲冬仔
後生仔

你又知我幾大

講說話方式容易得罪人
呢種年紀我都經歷過
我又唔會介意

....

你由上個po問到而家
想人留意唔等於溝
你唔係想冬仔留意你,又洗乜咁介意人哋有冇unfriend你吖

咁你unfriend我都會問啦

無原因嘅

仲唔明呀?
冬仔叫新巴打唔洗理你
呢種態度
今時今日就只係激嬲冬仔
後生仔

我諗唔係我多口補個留言

做乜咁撚認真 好似鬧佢咁
Btw,離撚曬題

係你問佢嘅方式令人覺得你係
當我老人家多口水啦
畢竟影響到嘅,都只係你嘅人際關係
我確實無需要多事嘅

無原因嘅

仲唔明呀?
冬仔叫新巴打唔洗理你
呢種態度
今時今日就只係激嬲冬仔
後生仔

你又知我幾大

講說話方式容易得罪人
呢種年紀我都經歷過
我又唔會介意

....

你由上個po問到而家
想人留意唔等於溝

俾人unfriend係好正常好普通嘅事
唔洗周圍問人點解㗎
因為我哋都唔知點解,亦無責任幫你去問點解
今次當係我多事啦,要講嘅講晒
你消化到幾多就幾多
close topic,講返game啦
點解steam個summer sale減Morrowind而唔減就咁Online 定個Morrowind只係DLC要你買左Online先玩到

不過堅係貴

Morrowind 包埋本體,dlc+本體

仲唔明呀?
冬仔叫新巴打唔洗理你
呢種態度
今時今日就只係激嬲冬仔
後生仔

你又知我幾大

講說話方式容易得罪人
呢種年紀我都經歷過
我又唔會介意

....

你由上個po問到而家
想人留意唔等於溝

俾人unfriend係好正常好普通嘅事
唔洗周圍問人點解㗎
因為我哋都唔知點解,亦無責任幫你去問點解
今次當係我多事啦,要講嘅講晒
你消化到幾多就幾多
close topic,講返game啦

乳毛都唔係第一次
打ow 打r6 都比人屌

不過堅係貴

睇你買邊個package
有夏特嗰兩個唔包本體架
HK$ 311.88嗰個先係包埋本體 (佢唔係夏特,你本身特價緊)

Requires Base Game

This content requires the base game The Elder Scrolls® Online: Tamriel Unlimited™ on Steam in order to play.

不過堅係貴

睇你買邊個package
有夏特嗰兩個唔包本體架
HK$ 311.88嗰個先係包埋本體 (佢唔係夏特,係本身特價緊)

Requires Base Game

This content requires the base game The Elder Scrolls® Online: Tamriel Unlimited™ on Steam in order to play.
原來gold edition冇特價

still waiting

想問下會唔會特價,定係好多factorio個啲咁講明唔特價

想問下會唔會特價,定係好似factorio個啲咁講明唔特價

其實佢某幾個月之前有特過既,只係個時冇興趣玩冇買

sorry逢禮拜六日就深潛
thank you 乳毛幫我換相
錫哂你

錫哂你

BTW, 稱定

錫哂你

BTW, 稱定

錫完就即刻恥笑人 咩玩法

一啖沙糖一啖_

其實佢某幾個月之前有特過既,只係個時冇興趣玩冇買

最平做過1舊幾水
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞