[PC]上古卷軸集中討論區 15 玩ESO合家平安

1001 回覆
2 Like 0 Dislike

硬挑當好岩情侶玩

真係?翻去睇睇
條仔鍾意睇韓劇我鍾意打機 成日話我背設定好毒

手長鬼走寶

我幾時鍾意睇韓劇 唔好屈我
韓狗死全家
(呢條友留學果陣我每日陪佢打十個鐘LoL,skyrim都係我帶佢入坑,不過我只玩mod少玩劇情)

手長妹點回應?

佢見我睇左一集韓劇就屈我鍾意睇韓劇
仲屈我係蘿莉控

佢話你成日嫌D女大個
唔夠細喎!

佢用部垃圾電腦mod到三十幾歲咁
手長鬼條女真人係蘿莉type 廿歲比人當初中生

仲屈我係蘿莉控

佢話你成日嫌D女大個
唔夠細喎!

比男友出賣

姐係你認自己係蘿莉控啦!

只控自己條女

又虐狗喇呢兩個人
好閃呀

渣架

渣架
好撚閃呀

硬挑當好岩情侶玩

真係?翻去睇睇

手長鬼走寶

韓狗死全家
(呢條友留學果陣我每日陪佢打十個鐘LoL,skyrim都係我帶佢入坑,不過我只玩mod少玩劇情)

手長妹點回應?

仲屈我係蘿莉控

佢話你成日嫌D女大個
唔夠細喎!

你又係蘿莉控????

手長妹點回應?

仲屈我係蘿莉控

佢話你成日嫌D女大個
唔夠細喎!

比男友出賣

只控自己條女

手長妹聽唔聽到

啊屌 終於有wifi
做咩出賣我 屌你
邊有屈你,上次我地對住部腦食飯,你播韓劇我睇LOL職業比賽,又係你自己講話真係睇

你爆番佢D 野咪得

手長妹點回應?

仲屈我係蘿莉控

佢話你成日嫌D女大個
唔夠細喎!

比男友出賣

只控自己條女

手長妹聽唔聽到

啊屌 終於有wifi
做咩出賣我 屌你
邊有屈你,上次我地對住部腦食飯,你播韓劇我睇LOL職業比賽,又係你自己講話真係睇

你爆番佢D 野咪得

https://lihkg.com/thread/123119/page/1?ref=android
屌 一樓 自己睇

餐餐都日本和牛

手長妹點回應?

仲屈我係蘿莉控

佢話你成日嫌D女大個
唔夠細喎!

比男友出賣

只控自己條女

手長妹聽唔聽到

啊屌 終於有wifi
做咩出賣我 屌你

你爆番佢D 野咪得

https://lihkg.com/thread/123119/page/1?ref=android
屌 一樓 自己睇

你講緊果個根本係花輪同學

硬挑當好岩情侶玩

真係?翻去睇睇

手長鬼走寶

韓狗死全家

手長妹點回應?

仲屈我係蘿莉控

佢話你成日嫌D女大個
唔夠細喎!

你又係蘿莉控????

原來手長鬼同我一樣

硬挑當好岩情侶玩

真係?翻去睇睇

手長鬼走寶

韓狗死全家

手長妹點回應?

仲屈我係蘿莉控

佢話你成日嫌D女大個
唔夠細喎!

你又係蘿莉控????

原來手長鬼同我一樣

只可惜我家境清貧
冇女冇錢冇娛樂

硬挑當好岩情侶玩

真係?翻去睇睇

手長鬼走寶

韓狗死全家

手長妹點回應?

仲屈我係蘿莉控

佢話你成日嫌D女大個
唔夠細喎!

你又係蘿莉控????

原來手長鬼同我一樣

變態怪叔叔?

只控自己條女嘅又點算怪叔叔

硬挑當好岩情侶玩

真係?翻去睇睇

手長鬼走寶

韓狗死全家

手長妹點回應?

仲屈我係蘿莉控

佢話你成日嫌D女大個
唔夠細喎!

你又係蘿莉控????

原來手長鬼同我一樣

變態怪叔叔?

nolan north個type

硬挑當好岩情侶玩

真係?翻去睇睇

手長鬼走寶

韓狗死全家

手長妹點回應?

仲屈我係蘿莉控

佢話你成日嫌D女大個
唔夠細喎!

你又係蘿莉控????

原來手長鬼同我一樣

變態怪叔叔?

nolan north個type

手長妹點回應?

仲屈我係蘿莉控

佢話你成日嫌D女大個
唔夠細喎!

比男友出賣

只控自己條女

手長妹聽唔聽到

啊屌 終於有wifi
做咩出賣我 屌你

你爆番佢D 野咪得

屌 一樓 自己睇

餐餐都日本和牛

食完我有升天既感覺

你銀包都昇左天

手長妹點回應?

仲屈我係蘿莉控

佢話你成日嫌D女大個
唔夠細喎!

比男友出賣

只控自己條女

手長妹聽唔聽到

啊屌 終於有wifi
做咩出賣我 屌你

你爆番佢D 野咪得

屌 一樓 自己睇

餐餐都日本和牛

食完我有升天既感覺

你銀包都昇左天

有家底嘅又唔怕食呀
天氣熱個人特別攰
天氣熱個人特別攰

好核突

手長妹點回應?

仲屈我係蘿莉控

佢話你成日嫌D女大個
唔夠細喎!

比男友出賣

只控自己條女

手長妹聽唔聽到

啊屌 終於有wifi
做咩出賣我 屌你

你爆番佢D 野咪得

屌 一樓 自己睇

餐餐都日本和牛

食完我有升天既感覺

你銀包都昇左天

有家底嘅又唔怕食呀

留係屋企打Skyrim最慳!

手長妹點回應?

仲屈我係蘿莉控

佢話你成日嫌D女大個
唔夠細喎!

比男友出賣

只控自己條女

手長妹聽唔聽到

啊屌 終於有wifi
做咩出賣我 屌你

你爆番佢D 野咪得

屌 一樓 自己睇

餐餐都日本和牛

食完我有升天既感覺

你銀包都昇左天

有家底嘅又唔怕食呀

留係屋企打Skyrim最慳!

我唔識拍拖,打機好過
天氣熱個人特別攰

好核突

個胸有起伏有呼吸架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞