[PC]上古卷軸集中討論區 15 玩ESO合家平安

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
話說笠冬真係好難觸摸 上星期先unfriend左我 依幾日又挑逗返我 我唔係Gay架 我唔鐘意男人的
Btw,其實我係要你條女啲圖

你唔係不嬲都話冬仔係女嚟咩,突然又話人gay
btw,我都係等緊睇冬仔啲圖

其實我呃鳩你地 冬仔係男人
話說笠冬真係好難觸摸 上星期先unfriend左我 依幾日又挑逗返我 我唔係Gay架 我唔鐘意男人的

其實你咪糾纏冬仔咁多啦
一陣佢又嬲鳩你呀

其實你咪糾纏冬仔咁多啦
一陣佢又嬲鳩你呀

整嬲人地之後樓豬就會上黎煩鳩我地 點解啊點解啊

其實你咪糾纏冬仔咁多啦
一陣佢又嬲鳩你呀

其實你咪糾纏冬仔咁多啦
一陣佢又嬲鳩你呀

我地無私底下chat
屌你老味 依家坐緊西鐵 啲位明明夠四個人坐已經坐左三個(包括我) 個支那婦同佢個支那仔兩個仲要坐埋黎 依家迫撚到仆街
屌你老味 依家坐緊西鐵 啲位明明夠四個人坐已經坐左三個(包括我) 個支那婦同佢個支那仔兩個仲要坐埋黎 依家迫撚到仆街

你咪死唔好郁 等佢小小位都無得逼埋黎囉
之前搭地鐵d升降機,滿曬人有個阿婆都要逼埋黎
佢入左黎以為我會郁小小位比佢,我拎住件行李死都唔郁,佢開聲叫我過d啦,我咪話無位啊 (用手指指我件行李),佢好唔滿意,我話咁真係無位啊嘛,唔係你逼就有架嘛阿婆
佢收左皮,咁鍾意同人逼咪做下人肉三文治囉

我唔郁已經無位 仲要全程講蝗語聽住歌都聽到
月底AMD可能出RX Vega
年底NVIDIA出Pascal改良版/Volta
到時再叫我重制玩咩ENB
野生捕獲到手長鬼比人秒完唔知咩事

手長鬼有玩ESO?

手長鬼有玩ESO?

連登post 比人秒

手長鬼有玩ESO?

連登post 比人秒

wtf 我地都無玩ESO 咩料

佢係個讚揚愛國ptgf post講錯野比人秒

手長鬼有玩ESO?

連登post 比人秒

wtf 我地都無玩ESO 咩料

佢係個讚揚愛國ptgf post講錯野比人秒

圖呢屌你
今日去中環同灣仔見到好多外國姐姐
仲有好多好得意嘅外國小妹妹

你明唔明咩係挑逗
今日去中環同灣仔見到好多外國姐姐
仲有好多好得意嘅外國小妹妹

但無圖

你去轉中環都見到大把啦

扮伸懶腰,然後烏低身劈腳坐
手肘唔好縮,盡可能撐最多位
啲大陸人真係當我哋透明
我試過行行下街,俾大陸人撞我出馬路邊
所以,你縮就輸一世,分分鐘連條命都俾埋佢

扮伸懶腰,然後烏低身劈腳坐
手肘唔好縮,盡可能撐最多位
啲大陸人真係當我哋透明
我試過行行下街,俾大陸人撞我出馬路邊
所以,你縮就輸一世,分分鐘連條命都俾埋佢

TAI條友
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞