[PC]上古卷軸集中討論區 15 玩ESO合家平安

1001 回覆
2 Like 0 Dislike
啱啱撘西鐵我坐最左面 坐到唔知邊個站有個身材好撚好著超撚短個啲熱褲(短撚到應該無底褲個隻)嘅囡囡企左喺我左手面成個屎忽唉左喺塊玻璃度 條腿好撚正 我成塊面貼左落玻璃度 我同佢屎忽嘅距離只有一塊玻璃同一塊牛仔布

變態
啱啱撘西鐵我坐最左面 坐到唔知邊個站有個身材好撚好著超撚短個啲熱褲(短撚到應該無底褲個隻)嘅囡囡企左喺我左手面成個屎忽唉左喺塊玻璃度 條腿好撚正 我成塊面貼左落玻璃度 我同佢屎忽嘅距離只有一塊玻璃同一塊牛仔布

變態

一個三十幾歲又留住執鬍鬚(最近剃左)嘅男人係幾變態嘅
放棄唔打篇世界觀介紹 一黎冇人睇二黎打到唔似簡介

其實個個睇完冇正皮

反正冇人會討論

打黎比有興趣既人睇都好
梵高畫Starry Night果陣都冇人睇架

好啦

梵高巴打加油

喂我真係有睇架屌
放棄唔打篇世界觀介紹 一黎冇人睇二黎打到唔似簡介

其實個個睇完冇正皮

反正冇人會討論

打黎比有興趣既人睇都好
梵高畫Starry Night果陣都冇人睇架

好啦

梵高巴打加油

喂我真係有睇架屌

求救

求救

反CTD教學

https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=02526&sn=113713&subbsn=0

ENBoost,突破原本3.1GB記憶體限制

Skse,大家應該都知,必用

Skse.ini,記憶體優化設定,反CTD核心之一

Memory Blocks Log,修復記憶體限制,反CTD核心之一

Crash fix,呢個要自己上Nexus搵,如果偵測到你有任何導致ctd因素會彈個視窗出黎提醒你,同時減低CTD機會

基本上以上跟足做齊9成以上時間都不會再CTD,裝幾多MOD都得,當然你裝乜MOD就另一回事

以上

求救

反CTD教學

https://forum.gamer.com.tw/Co.php?bsn=02526&sn=113713&subbsn=0

ENBoost,突破原本3.1GB記憶體限制

Skse,大家應該都知,必用

Skse.ini,記憶體優化設定,反CTD核心之一

Memory Blocks Log,修復記憶體限制,反CTD核心之一

Crash fix,呢個要自己上Nexus搵,如果偵測到你有任何導致ctd因素會彈個視窗出黎提醒你,同時減低CTD機會

基本上以上跟足做齊9成以上時間都不會再CTD,裝幾多MOD都得,當然你裝乜MOD就另一回事

以上

記得有新mod/刪mod要loot過,郁過動作mod都fnis一次

你應該係爆memory,冇事既

新驚試玩

新驚試玩

唔該曬 一陣試下

新驚試玩

Yonder
幾有zelda feel

終於都有景深既相

終於都有景深既相

隊短依期係咁po相

終於都有景深既相

隊短依期係咁po相

終於執好條女

終於都有景深既相

不嬲都有
乳毛下個post 轉用上面三張是但一張

賭佢下post實唔記得換

記得叫條on9改返稱定

稱定地唔記得

稱定地唔記得

稱定地唔記得

手長鬼好得意

手長鬼好得意

手長鬼條女黎講幾句

手長鬼好得意

gay test confirmed
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞