[Howay the Lads] 紐卡素地莊開季討論區(66)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
仲傳緊簽埋連皇
點解連皇唔去紐
免簽又可以即食
係可能高薪咗D啫
肉腸去左南特
其實連皇比人講到佢成日搞亂更衣室我就唔想佢嚟
而家連傳聞都冇埋
得返diaby仲傳緊
巴塞因為Raphinha 玩尻利雲
Diaby 傳到對家反價
都唔係完全無機
對方球會好似話過
如果收到龐大嘅轉會報價
難以拒絕,會陣中賣球員
50M打上會傾
傳緊Tielemans
利華都係selling club 黎
不過佢啲青訓真係好高質
走咩人都搵到人頂
唔係話要踢歐聯咩
下半季踢watt 跌到廢咗
阿仙奴唔要會搞笑d
成隊李城都跌
支持
同修仔一樣
全隊跌到PK
之前傳過的阿記都冇哂聲氣,仲要人地買左另一個中場
但我相信我地會主力放人先再買一隊成33人
仲傳中場中
右翼除非阿朗有好大既進步,如果唔係真係唔多掂,用梅菲就食得屎

我覺得而家係想賣咁的人先買
如果李城肯放唔係冇機喎
佢嚟即係頂光頭個位 但佢機動性強過光頭好多
光頭都要慢慢退落嚟啦
始終個人認為而家個戰術體系有個識控制節奏同派下牌幾重要 正如高普都要買泰亞高一樣
Bruno G都做到但佢能力咁全面齋做呢樣太大材小用
泰文尼斯應該至少50m£
我寧願放50m買diaby
光頭同阿朗/梅菲都明顯係右翼急切的
當然有多200m買人就沒所謂
不過泰文尼斯同柏基達揀我揀柏基達,應該差唔多價。
下年非洲盃又改期,將會改係2024年年頭舉行,而原因係科特迪瓦係六至七月都會有大雨

BREAKING: The next edition of the Africa Cup of Nations will take place in January/February 2024 from June/July next year because of the heavy rains in Ivory Coast during this period.

This decision was made today by the CAF Executive Committee that met in Rabat, Morocco. #AFCON
儘可能都唔好買非洲人啦
借with option to buy
跟住全力傾右翼就可專心training等開季
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞