[Howay the Lads] 紐卡素地莊開季討論區(66)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
今日唔洗拍片?
車: 俄旗球衣
巴黎: 卡塔尔旗球衣
錫菲聯: 沙地旗球衣

紐: 沙地旗球衣
果時打鳩mgp無紐迷屌的
啱啱黎俾人屌到開花
坐完監個人識諗咗
可能俾人通完屎忽

我紐出手未
收工冇車到,巴士班次冇預警消失,屌雜種老母
耶子要連加特唔要丹祖馬真係痴撚線
岩岩金鐘走行西隧,見對面線塞到仆街
呢d日子做咩唔搭黨鐵
好似大馬公司黎
我諗我都有十年無搭
三十歲後仲搭公共交通工具……
車程差唔多,巴士可以瞓到尾站
過幾年30,仲未考到牌,是否悲哀
我驚你瞓到急屎都未到
咁後生阿叔過幾年40
請佢入領事館
最後用咗個半鐘好急尿就真
師兄見證住紐高山低谷
雜咁鬼肥,好難剁到變雜碎
2010年,中國央視的「焦點訪談」播出「樂天堂的賭局陷阱」節目,其中提及樂天堂在賭局如何作弊。當年2月,江蘇公安抓獲境外賭博網站代理,其中主要代理的樂天堂,是其中一家賭博集團針對中國網民開設的賭博網站,並發現樂天堂在中國境內的深圳、珠海開設3家公司處理業務,在兩年間已招募300餘名代理、有22000多名會員,期間流動賭金共計50億人民幣。該組織核心計劃中提到中國有13億人口就有13億個機會,每一個網民都是發展賭博的對象。該節目主播還提到,公安的意見認為,鑒於源頭問題無法解決,遏制中國網絡賭博發展的前景形勢嚴峻。另外,樂天堂的荷官表面上是實時發牌,然而按該公司技術人員交待,實時視頻中的央視新聞節目和時鐘是通過技術手段鑲嵌上去的,其荷官開牌可人為控制,以此欺騙賭客。

賓仔註冊
無一間大陸賭博公司可以係大陸境內註冊
洗米華都唔係澳門公司
無線上牌發
官方page仲未有Botman 啲訪問嘅?
真心定假膠呀
第1, 你話long pope個個係舒亞,入波就wilson
第2, 企係到都算long, 咁龍門出迎駛唔駛避開呀,明顯係pope error led to goal 啦呢球
https://youtu.be/GwdfitF6wpM
幫拉呢個

舒亞踢球好乾淨的。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞