[Howay the Lads] 紐卡素地莊開季討論區(66)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
係囉 頂住一年先
下年先買大牌右翼
球會過左1月要搵人頂黎護級既階段啦

而家7月都未到,轉會窗仲有兩個月
急什麼
急住趕上季前集訓
相信budget係唔會有5,60m買一件
呢d得返一年約的可以考慮
佢來到負責不斷跑就得
有得買無殘體字
小童版?
點大批,點激烈呀?
尋日9點上網賣,12點已經見有人喺haymarket 著緊🤡
紐迷出名要求高
十幾廿年傳統
點會
經歷過肥布時期
經歷過好多仆街領隊
唔代表球迷無要求
好多大牌領隊係歐聯時期都唔敢黎
班球迷太顛
Fun88 其實係菲律賓定支拿公司
應該係支那公司賓仔註冊

沙特抄我地先
而家叫復刻
好多都係接受得沙地老細就預咗會咁啦
而且香港fans 要屌都係屌殘體字先啦
明串我地啦
條打靶仔又要睇唔起我地,又係要講我地
條撚樣完季前提都唔敢提紐卡素,一唞暑就開始當冇事

Sven Botman’s Agent - Nikkie Bruinenberg - on Instagram

“𝙉𝙞𝙠, 𝙤𝙣𝙚 𝙙𝙖𝙮 𝙄 [𝙎𝙫𝙚𝙣 𝘽𝙤𝙩𝙢𝙖𝙣] 𝙬𝙖𝙣𝙩 𝙩𝙤 𝙗𝙚 𝙞𝙣 𝙩𝙝𝙚 𝙋𝙧𝙚𝙢𝙞𝙚𝙧 𝙇𝙚𝙖𝙜𝙪𝙚 𝙩𝙤 𝙥𝙡𝙖𝙮…

…𝙃𝙚𝙧𝙚 𝙬𝙚 𝙖𝙧𝙚 🔥”

見到隔離區幾個米蘭迷講我地就笑左
意媒講到botman淨係想去milan就打晒飛機,簽唔到而家就話唔care,明明呢半年成日提botman
批評twitter班紐迷嬲意媒而無視自己球迷呢幾個月係twitter周圍辣慶紐迷
搶唔羸就話紐迷J未來,唔似米蘭咁有歷史,無記錯1月隔離區已經踩緊紐
但又唔認意甲已經唔似20年前咁有吸引力、球員非意甲不嫁
米蘭無錢買就話我地用錢撻里爾,破壞球員既市場價格,但自己隊波幾年前用差唔多價錢買paqueta
未見過一隊波爭輸球員球迷會仲jur咁耐(可能我地頹左咁耐不嬲無人睇得起啦)

sor 純粹抒發下
咁意甲冠軍都爭唔贏又歐洲賽球隊又真係7 ge
同埋人地都可能入來我地果post,見到我地成班都睇死佢地冇錢條氣唔順超
意假我都撐a米 但連登班球迷明顯質素低 !
無計 轉左新班主仲衰過以前 仲唔葡萄我地咩
見到有會然輸入回應中
有沒拎 始終聯賽吸引力差啲

米蘭粉絲盡早釋懷吧
大家都係極權
只係支國直接影響我地先大啲感受
舒亞出征?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞