[Howay the Lads] 紐卡素地莊開季討論區(66)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
好似比多左錢?
終於要做水魚
點解賀蛇咁睇好佢
學上面巴打咁講 馬旬尼睇中應該都ok 掛
好似好慢
數值有d 似de ligt
希望有得揮
快過舒亞小小
同埋賣人希望可以幫補d
賣人真係唔期望可以收得多
10m 可能有
仲差右翼,中場,中鋒
唔想再用wood
放到唔駛比人工已經賺左
普通
踢法甲成日回身落腳剷波解圍
英超快啲驚跟唔切
Monaco 個Badiashile勁啲
但似乎烤好like佢,追半年都仲追
好過冇,同埋可以清返d薪酬空間
大不了用返burn + schar
用波又唔算好出眾
除咗係左腳
佢踢落好似拿修斯
成日要落腳剷
好驚見紅同12碼
球會似加速想趕1/7前簽人
1/7 球員放完假
Fm22 pace得10
唯有相信賀sir
1月簽咁多個都對辦
如果簽到波也就正
Brun 都係慢
但路數緊要d
車仔唔似會放
似比壓力ekitike
我覺得唔係
因為修仔同鎚仔都追
你個前設係買咗龍就可能冇前鋒同右翼,所以唔應該而家簽龍,呢樣假設我認為唔make sense喎
第一,幾個位置買賣係一齊進行緊,diaby嗰單得風聲唔當佢係真,但係e kid單嘢好明顯睇到前鋒係一定會簽
第二,維拉n次截糊係咪仲未令紐迷學識時機有幾緊要?你等得般尼都唔會等你,到其他位置搞掂,到時就要用多兩三倍價錢簽龍,條數計落更加唔划算。就算唔買,真係到時焗用darlow 咪又係屌晒鬼
Here we go
Dominic Scurr
@DomScurr
The narrative that Sven Botman didn't want to sign for #NUFC was nonsense.

He's spoken highly of the club and was keen on joining when they were 19th in the PL. Milan and attractive option but Newcastle were always in the race.

Now it looks as though they've finally won.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞