[Howay the Lads] 紐卡素地莊開季討論區(66)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
不如買尼馬, 掉麥斯文踢右
黎啦黎啦
all in 巴西中前場是對的
enjoy
一陣比隻李察烈神就大獲
【#轉會SportsLight】

SKY Sports記者Alan Myers:#熱刺 有意向 #愛華頓 出價打包李察利臣及英格蘭新星哥登(Anthony Gordon),報價有可能在今週送上。

#體嘢 #sportsyeah
以前班scout睇中都無錢買,啱價都唔想黎跟肥布啦
佢其實唔差,係拖肥最霉果期佢算係踢得有HEART果個
不過佢同ASM真係撞位

買到拉芬拿/迪亞比就無得頂
簽多個替補防守型中場
右翼
中鋒/攻中/輔鋒

咁就收貨
同我諗法一樣
佢係心態衰lor, 睇唔起人,以為好好波
茅先係問題
哥頓同67lison都係茅到仆街
如果真係買到咁樣踢都真係撐唔落
🚨 Leeds, Newcastle United, Marseille and Lyon are all interested in signing Ben Brereton Diaz from Blackburn.

The striker scored 22 goals in the Championship last season.

(Source: tw/cmdotcom)
萬用答法
英冠球皇
Premier League, LaLiga, Bundesliga, Serie A and Ligue 1 have agreed to EXTEND the transfer market for one more day, which will end on September 1 at 23:59.⏰⬆️ #Transfers
點解?
唔等了 瞓覺
我地可以offer基爾

diaby/raphinha
前鋒

就齊腳
我地到底可以洗多幾多錢? 我見botman 之後傳既都係40-50m(前鋒/右翼), 你地估呢50 mil 係今季剩返既budget定係其實可以洗更多不過要其他球會估同減少比人抬價?
Budget 睇你意思係FFP budget 定球會自己budget

我自己一路睇法係
轉會窗洗幾多唔重要
但唔可以overpay 做水魚
而且唔可以破壞salary structure
係咁多
我睇FFP, 因為我覺得owner真心唔care 洗幾多最緊要洗得其所/唔做水魚。 而FFP 係唯一因素令佢唔洗更多。

我同意企硬唔做水魚。
Sven Botman signs his contract until 2027 as Newcastle player. Medical successfully completed in the last hours. €37m fee to Lille. ⚪️⚫️ #NUFC

Botman has also posted his farewell message to Lille and their fans on his account. ✅👋🏻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞