[Howay the Lads] 紐卡素地莊開季討論區(66)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
呢單deal同泰格單deal keith downie都話其實衡量咗幾個option(估唔到仲有曼城個龍)之後覺得呢個係最平既選擇

仲有幾單6-70m 既球員紐卡素都話無興趣既原因係太貴

咁究竟球會儲緊咩錢轟落去咩大牌球員到買呢兩條友都度左度右咗好耐
大力臣要踢歐聯不會黎啦

買不了法國細路買屈福特丹尼好過,唔好比拖肥平買啊
唔係下化 咁多年香港紐PAGE來來去去未得幾個
咪又係另起爐灶嗰個page, 上面個page run得好地地又要拆夥
佢唔差啦,個陣得佢一個撐頓哥
見你咁覆
上面應該估中咗
好少人用呢個名,我反而欣賞喜鵲誌
但喜鵲誌版主應該返工幾忙
就算賽季期間都唔係場場都有賽後評
不過佢啲翻譯文幾高質
其實有無想過係根本唔想咁鉅額買人
https://twitter.com/fabrizioromano/status/1539972141164007424?s=21&t=PiRNda9k8JU5WkSxlioKAQ

Nick Pope has signed his contract as Newcastle player until June 2026, deal completed after medical in the morning. ⚪️⚫️ #NUFC

簽4年約
軒神俾獌玩死
📝 DEAL DONE: Florian Wirtz has extended his contract with Bayer Leverkusen until 2027.

(Source: Bayer 04 Leverkusen)
🚨 Andy Carroll has done medical tests at Club Brugge today.

There is no commitment to a deal yet. The Belgian side are exploring his fitness levels ahead of any contract offer but the 33-year old is available on a free.

(Source: @david_vdb)
唔係球員本人只想借咩?
等到有歐洲賽資格先使大錢都好合理,到時球會吸引力又大啲
Welcome Pope
點解bale寧願踢卡城都唔踢扭卡素?定紐卡素冇搵佢
佢係想搵隊近少少佢屋企既球會練波準備世界杯姐

踢完今季,隨時過完世界杯佢就即刻掛靴啦
唔知杜sir留定走
Welcome Pope
唔知球會同杜蛇係咪已經有共識下季GK位點搞,兩個都咁好分唔到高低
Welcome pope
都34 要慢慢退落嚟
又唔諗吓未改名之前咪係一舊大垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞