[Howay the Lads] 紐卡素地莊開季討論區(66)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Stop bullying 子彈香港仲要揀佢入亞洲盃standby大軍
Agent 係咁吹風想人爭(ekid)
但Dortmund 都簽左Haller + adeyemi
咁有信心
Owner有錢 唔代表會用落球會
呢啲經歷唔係未有過
有佳佳 who needs bullet
新班主都洗左唔少錢係訓練場,球場同青訓,呢d係有利長遠的發展,都睇到係有心做長遠
收嗲拉前隊長。
肥佬對比英超老細下唔算有錢
佢只係一個生意人
Tripper 加入時話球會目標第三季爭頭四
因為呢d唔計FFP
洗多d都冇問題
傳緊今日有兩個人做體測。。。
除咗Pope 唔知仲有邊個呢?
蘇超幼齒
希望係大力神
Wilson
Asm 力 raphinha
Joe Bruno
Targett burn schar trippier
Pope
Re Newcastle & Raphinha… they like him & they have watched him (inc. final day at Brentford). I get the impression they would love to sign him. But cost/competition likely to prove prohibitive. #nufc #lufc
Lm
中堅應該會買

兩個正選都三張野
所以沙皇係想搞好紐記個城市基建等等,係一個長遠計劃黎
https://www.facebook.com/hknewcastlefans/

大家支持下呢個page,版主好有心好緊貼紐卡素嘅官方消息同趣聞,最緊要唔好認錯其他混水摸魚嘅page
只可以係人工方面著手, 同埋有兩個巴西兵
呢個page一向唔錯
講事實o者, 子彈
喜鵲誌最好
我哋喱啲新暴發户一開頭係要靠人搭人或者僱傭兵
退出 Ekitike 個轉會
冇壞雖然係有潛力,而且如果下季有得叫吓e kids呢啲花名會幾有趣但係個agent咁撚柒煩,咪撚再理佢好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞