[Howay the Lads] 紐卡素地莊開季討論區(66)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
要同西咸爭,唔係咁易
暈拿真係 摸奶達2世咁
跑得有得轉位踢
莫拉達唔得
德國SPORT1首席記者Patrick Berger:穆沙迪亞比係紐卡素頭號目標,紐卡素報價€35-40m,但利華古遜要求€60m以上轉會費。球員對離隊持開放態度,但無意加盟紐卡素。PSG亦都對迪亞比感興趣。

Moussa Diaby is the top target for Newcastle United. #NUFC set to pay €35-40m for the Frenchman. Leverkusen demanding way more then €60m. I am told player is open for a move but has no intention to go to Newcastle. The winger is also on the list of Paris Saint-Germain. @SPORT1
仆街!維拉又爭

Romagnoli Receives Tempting Offers From Aston Villa & Newcastle
是但 爭飽佢
爭唔係問題 問題係搶貴晒
班能樣特登 簽咁多人容乜易又似今年咁又排下半版
爭唔係問題 問題係搶貴晒
班能樣特登 簽咁多人容乜易又似今年咁排下半版
想睇謝西教唔掂
都係個句,如果轉會費係有限例如100m
咁我覺得放棄龍門補強。
10m買後備龍係好抵。但右翼正選都冇。你話杜sir成日傷,咁wilson呢?
正路都係右翼前鋒行先過龍門,我唔好講中堅啦

pope我唔係話佢差,如果佢後生的會好的。但我覺得佢地同級。(你話杜sir球甩手,咁你記唔記得我地first win係點拎到先)
傷患其實pope都傷過成季。
假設而家已經有botman, ekids, diaby
呢個係一個好好deal
咁又唔係話唔買右翼同中堅...唔可以拉埋一齊黎講嫁喎
10m係超值價 有得買一定要買
Botman 突然有消息話好接近
接近左半年
Botman!!
前鋒衰極都有木,幫手爭頂下set波拉開位,我地下半季都係大部分時間都冇wilson
反而上季初戴路同埋木人的表現真係幾差
褲已除
不過其實勁唔勁
簽埋已經用左60m
中前場點算
前季拍住荷西方迪拎法甲冠軍
馬甸尼都睇中佢嘅話,應該有啲料
fifa 打機計就唔勁
已射
希望放多d水出黎買人啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞