[Howay the Lads] 紐卡素地莊開季討論區(66)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
明明 Facebook唔見佢
今日賣季票, 3萬個人搶1000張
聖占士係咪要考慮下擴建
子彈好小氣
最驚就係用50m買唔知咩人
50m夠唔夠買raphinha
有傳Gouiri 都係Ekid plan B
梗係唔夠

而家簽人應該會係分期,ekids當初都好似話只係比12m

所以最後搞到尾可能得件sarr/乜都無都唔出奇
50m英鎊可能夠
係睇佢肯唔肯黎
抵啦
做得好
唔想黎就咪撚黎
一世留係法甲啦柒頭
反而如果佢去psg我地可以去買psg賣出黎果個後生仔

又係踢咗季法甲,數據都叫ok
Season tickets sold out
Hugo Ekitike will not sign for PSG. He is not in the list of Paris targets. [Le Parisien] #NUFC

Leeds 唔會賣比我地競爭對手
PSG are not interested in Reims' Hugo Ekitike (20) - the Parisian link was allegedly used to drive up the player's transfer fee, who is struggling to agree terms with Newcastle United. (LP)
我真係恭喜你
個個勁咁多
話有咁多大球會爭應該都係個經理人吹出嚟
死獌狗咁都執到迪莊
仲要咁平
[坦坦坦,碰到你的莊莊莊]曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1792]
https://lih.kg/xqkDtgX

原來曼狗都有留意
E kid 同佢agent幾適合獌,水魚隊嚟講獌近年都真係一線中嘅一線
65m加20m都平?
真係被鋓影響左?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞