[Howay the Lads] 紐卡素地莊開季討論區(66)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
其實係搵我地抬價
份約去到2026
冇可能啦

除左出勤率,真係冇乜upgrade過
問題係 杜生真係keep 住有傷 搵多個有質數都係好事既

WFC?
淨係後備實力已經upgrade咗兩班波
你睇上季季初, 杜生一傷搞到一鑊弼
又一尻樣
舒亞垃撚圾
Pope受傷就可以用呢張圖
今季般尼條防線爛到,save 119對72,%高5%都唔少嘢啦,接兩邊傳中都穩陣
終極問題都係嗰樣嘢:現實情況係有限budget加上大牌唔嚟,仲有咩選擇先 10m就有交易我真係搵唔到有咩好怨
同埋no offence 咁講,杜蛇對諾域治1-1接傳中甩手被我哋係咁屌;對鏝球甩手我哋又係咁屌,到而家有個接波同杜蛇不相上下嘅競爭,點解我哋又要嫌佢upgrade 唔到球隊
諾域治個球真係咪撚提
講起就嬲
打少個穩穩陣陣托出底線輸個角球俾班後衛企定定守幾好
突然個下咁有信心想去接實
但係又接唔實 跌咗落人哋到
個樣有啲似Clark
季初果段不勝唔完全係杜生問題
Darlow做後備頂一兩場我覺得無問題既

但講到尾如果可以upgrade到後備實力既why not

不過認真,我係pope如果你紐卡素唔係承諾比到正選我,我寧願係般尼打半季正選

係紐卡素坐半季好大機會卡塔爾都無得去
其實我好歡迎佢黎
但無歐洲賽打,如果杯賽又係一早出局既話,兩個是但一個都會唔開心
燒生同目標仔會否有機會入到初選名單
Dowie有講睇過甸軒、曼城啱啱加盟修咸頓果個龍、同埋佢

曼城果個得廿歲仲要未踢過英超都1200萬
甸軒就要2000萬(但好似有得先借後買)
Pope就1000萬

咁三個入面揀pope似乎係合符預期
所謂既杯賽其實得聯賽杯足總杯正常1月頭先踢第三圈
其實諗返轉頭,有邊一個龍好明顯高杜生一班而又肯黎紐卡素?拿華斯?
如果仲係修狗一定冇
修夫基寧願用查比亞/真是甜打左閘都唔搵個正宗左閘就知咩事

左閘其實仲有水晶宮個咪嘈(比呀朗爆到仆街果個)
Bazunu?
上季先借比英甲
車仔冇左渣古會唔會放
一定唔會啦
仲有Werner同Havertz
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞