[Howay the Lads] 紐卡素地莊開季討論區(66)

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
機械人
一月追新聞到而家,我覺得班主明顯因為公平條例而唔想擺太多錢去轉會(假設佢真係有錢)其他地方好肯駛錢,所以我覺得係公平條例問題,我估係英超賽會或其他英超球會俾壓力佢個的問題。以上都係我估計。

所以爭幾m都咬住唔俾,而一開始放風話得60m轉會。同埋我唔係話龍門唔需要攪,但一定比右翼,前鋒,中堅冇咁有需要。用左10m落去龍門到,我唔知仲有幾錢買右翼同前鋒呢兩個好有機會過50m既位置。希望班主肯再出多100m咁就冇問題。

大家都係驚杜巴卡傷,上年有歐國杯打,今年應該好的,同埋我寧願出darlow都好過梅菲。

維拉呢的跳樑小丑咪由佢囉,睇下佢搶得幾多個,佢而家隊波可以擺兩隊唔差既正選。
終於簽到
假ac
可能大家無記性
新班主入主新一個位都係搵龍
仲要唔貴唔搵
應該係Howe 要求
d 錢budget 唔會係實數
如果擔心FFP,,好多deal 都可以分期方便入賬
右中就一定係會搵,Diaby 唔似吹水,只係人地唔想過黎
一月本身會用120m, 最後用左90m
而家7月未到已經用左65m
點會唔肯洗錢

FFP係要小心但因為之前盤數好靚
所以可以用到500m

你有錢都唔會周街同人講好有錢好肯洗
大大條水魚比人劏咩
所以球會一路堅持唔比’Newcastle tax’

另一方面,相信係唔想人工結構升得太快太急
破壞埋更衣室氣氛
望一望獌
燒生幾多?
球迷邊使諗咁多呀
啱j就j
佢唔使錢落黎咪j現有陣容
你啱,反正英冠料神來之筆做到一腳靚波都照J

不過我地習慣左俾下意見。其實咁咪幾好,唔同意見呢度又唔會點嘈

唔好買d 大帝,繼續執d 平靚正,有heart 踢,成隊一齊進步,士氣最重要。反正我地又唔會呢刻發夢攞冠軍或者前四

一開始搞到個工資架構咁大之後好難去返正常水平
其實如果將pope同後備班龍比較會唔會觀感好d
始終我地而家杜SIR DARLOW 仲有個GXXXXXXX
呢三個真係得杜係可以及格打正選
佢一傷我地真係收皮
HR星期六做唔做野?
等medical
英國佬就快四天工作制
Here we go咗應該無問題啦
botman黎咗要支持佢入世界杯大軍名單了
Luke Edwards
@LukeEdwardsTele
·
9h
Does sound like only thing that can stop Sven Botman signing is Sven Botman himself and contrary to repeated claims in Italian media he has always wanted #nufc move. Should be completed next week. Fee is £30m not £36m or £37m. They've held their nerve throughout negotiations

應該信邊面
前面有巴打擔心畢直問題

Luke Edwards
@LukeEdwardsTele
·
8h
If people kept up I said budget was more a couple of weeks ago. £80m, maybe £100m at a push. By my reckoning they have spent £52m (possibly even a little less) so far. Another £12m on Ekitike if he joins takes it to £64m. I'll leave maths up to the clever people on here #NUFC

買完ekids應該都仲有4000萬買多隻右翼,但4000萬買diaby應該唔可能sarr都叫有機會
好多鬼佬都話意粉媒體信唔過
https://youtu.be/-91vOvfbxEo

重溫下啲球皇片,技術幾好 重有埋長傳

雖然速度唔係快,但係起碼唔係慢到麥佳亞咁
錢唔係太大問題
猁買Nunez 都有三四年分期
如果球員肯黎
球會肯賣都係有payment term傾
唔緊要啦
我地又唔係強隊
壓住半場黎踢
中堅唔會太前
應該夠時間夠人包位
睇完球王片發覺佢都係踢左中堅多

可能燒山真係要打後備
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞