POKER打到好撚灰

426 回覆
8 Like 96 Dislike
屌,答非所問,九唔搭八

淆底就一句,無料就過主啦,學人扮有經驗
不過再講
我都覺得同魚玩會變好悶
但係打d level 贏唔到既
係好玩 但係唔想輸錢
我咪問緊你條柒頭打過一鋪要諗幾分鍾未
衝出黎屌,問返你又答唔撚到
香港興唔興打wepoker 架
未喎

而家到你答呀柒頭,又要串人無打過poker,但又要淆底,好樣衰呀

打poker就用實力說話啦,係度老吹無用架
真AA 都唔加 咪成日負EV
咁又唔係既 你都識講機率低 咁姐係有機會發生 出左都唔出奇
通常用柒牌打到AA燥底
未就收檔啦傻閪,POKER都未打過上黎搵存在感
所以我呢個「poker都未打過既」咪想同你打送錢比你囉,可以就你打細D,點姐,仲一直回避問題喎,呢度留言公開架,大家睇住架
正常就係要pre flop打大啲
唔比啲鳩牌入
入得都係ax pocket
去保持aa KK勝率
Slow play 得aa 你就要fold得起aa

渣架
真呀 見太多人有位置渣AA slow play 最後比limp狗打爆

最誇張係我有次JJ 打AA 最後三條J 贏左 成個場啲人叫晒 個保險賠到仆街
日日咁多傻閪想同我打我咪好唔得閒?我夠想同TOM隻抽啦,佢唔打我又話佢淆底??

仲要係個以為POKER諗幾秒就夠既新手要話打,唔好曬大家時間啦
最多楂aa utg call,等後邊open起哂池再一野轟落去
咁啦,你贏既我輸多十倍比你,我贏既贏你台面既就ok,打兩萬手,打完你贏一蚊都當你贏
Aa只係pre flop勁
Flop就唔係了
兩對都贏你
打多槍就知咩料了
你好撚柒
幾分鐘都冇咁咪即係你成個場都係魚 笑死
一日一重心
https://lih.kg/639087
笑撚死
講句要諗幾分鍾,成班衝出黎又會俾人打又剩
佢地打開咩mk場
真 上次做癲狗j4os打aa utg call 左flop two pairs allin 又係打到aa燥撚左
出黎打我就信,online我聽你尻up,唔撚走數都偷笑
O定s
Aa打幾多BB
Flop後手幾多推all in
你黎英國咪出黎打囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞