POKER打到好撚灰

426 回覆
8 Like 96 Dislike
是咪娛樂局嚟巴打
我打開好細1/2 2/4 4/8個啲
唔想上去做魚仲要賠到褲穿窿
依家基本上咩都玩到..自從加密貨幣出場之後
5/5有straddle
有無學GTO呀
會唔會有巴打開個tg gp得閒玩下? 細細地打
唔太明白Straddle玩法
即係睇flop前嘅button位,可以double個small blind咁解? (即係5/5局佢Straddle就係$10?)
咁同一般button位響flop前主動去raise有咩分別?
超新手求解
不如入嚟傾下純交流谷,禁agent宣傳同搵客
https://t.me/lihkgpoker1
你直接由NL 25開始打
定由下面打上去?
Straddle係槍口位 未睇自己兩隻牌果陣叫定先
作用係變左preflop last action果個 即係搶左大盲位
本身Preflop last action係大盲唔係button
有興趣玩留tg
玩幾大? 留個tg?
唔怕喎, 就算嬴咗都出唔到金, 同輸曬一樣
見人地用手機打直玩係咩app
d魚亂黎張檯咪高d EV打low stakes exploitative打一定好過equilibrium strategy
打poker唔打live=無打
籌碼同群眾壓力個種刺激係live完全比唔到
巴打英國用咩platform最soft或者rake最低?
GG唔grind leaderblard好難beat個rake
10舖入10舖就抵啦
Multiway 就係主要靠運氣 除非好deep stack先有操作空間。諗下你100BB 3人3bet pot SPR連2都唔夠,你係高手定魚根本唔會界定到。當個情況大家都識處理,你係高手都係玩碰碰樂,何以見得會有優勢。 你係高手絕對應該避免呢個情況,而去做適當既isolation。當你同人一齊去玩呢個mutliway,你既Edge 已經無實質作用
你係咪想講籌碼同群眾壓力個種刺激係online完全比唔到
NL2 打上去
師兄打NL25會唔會有啲太大
個sizing係你舒服嘅sizing?

N8都係計美金?我喺外國玩GG所以唔太清楚
Lm
唔舒服 不過想盡快上NL50 打35% rakeback
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞