[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (130)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
自己有對ie300,幾耐聽,音場闊,bass都夠,都算幾雜食 $1899價位算唔錯既選擇
本身用緊JustEar Monitor,但厭佢太'清',聽太多好悶
岩岩入多左對Z1R
本來都想入ie900,但試完比相像中普通...
個人覺得冇人地講到咁正,反而個人鐘意Z1R
分析力唔錯,多番少少bass比JustEar更岩聽rock野pop野
竟然
巴打係咪喺觀塘度試ie900?
新手想問下carousell 果D全新Jabra (有豐澤單) 有冇伏? 點解會平咁多??
上期豐澤積分換嘅禮品
thanks
想~$1,000左右買隻耳機
-3.5mm
-有mic
-入耳式

平時返工會插入Macbook用嚟開會同聽歌
自己就間唔中插PC打機聽歌

利申:用緊屋企人買Samsung手機送嘅跟機AKG入耳式用咗3年打機聽歌開會都冇壞仲幾好聲
新手初買耳機
多多指教
final E2000, E3000
intime 煌, 轟
冇mic
有無ching 知 星際101間ds 掂唔掂?
Shure SE215
係$1000內
有3.5mm
有mic
係入耳式
插Macbook 開會同聽歌 耳機人聲為主,完全無問題
間唔中插PC打機聽歌都無問題

新手初買耳機,只要唔介意舊款
SE215 完全符合要求,仲要隔音好過好多耳機
條線既標價就唔好認真看待啦
呢隻耳機最近試過,配SP2000T
Bass好重,仲bassy過Nio
如果試過岩口味可以去馬,我就不了

利申 用開ER4SR
e2000c 同e3000c咪有mic囉
扶手電梯隔黎賣耳機嗰間係伏中之伏
星際去Apex啦
唉,個fd仲已經比左錢。
祝佢件貨順利到手兼全新啦
以前有巴打係呢間舖買完野先發覺係退返去嘅次貨黎, 想換又唔比換, 退錢又唔肯
最後講到要報海關先肯退返幾比人
有睇到呢篇文,但間野好似轉左名,巴打個間叫super city
嗰間舖過左咁多年都係keep住一樣格局, 有冇轉過手我就唔敢講了
個fd 仲要買左間野自己整個d
師兄 人聲會唔會好後?
有時想聽blue 個音場大啲
同埋隔音好唔好
咁祝佢用得開心啦, 如果隻機冇壞, 佢又鍾意嘅咁都唔算好伏嘅
有冇巴打試過Gaudio Clariden?
特價有啲想入手
之前去東角中心sony試新黑磚,啲聲又尖又拆,遲下再去多次試下先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞