[耳機撚] 討論各大耳機店及耳機 (130)

1001 回覆
3 Like 4 Dislike

大家點睇
送條咁貴既線
線嘅價值都係吹水吹出黎嘅姐
自己聽下先再諗
要降噪買返wh1000xm4/5算啦
買咗隻Ve ext 聽咗一排啲聲好似開始怪怪地 人聲好尖 冇乜 bass
有冇人用緊 係我問題定隻耳機有問題
買之前冇試過咩
係夾咩player聽? 同埋你覺得隻ext一開始買翻黎有冇bass 定覺得佢聽聽下個bass冇左?
買咗兩個月 就壞
有呀 開聲都唔錯 無理由愈聽愈差
N8ii
耳機呢啲野, 唔理你咩牌子同使用習慣要死就死, 64同campfire啲多單元iem我都見過有人係其他forum分享話買翻黎冇幾耐壞左/ 拎去整嘅時間多過聽, 建議你攞住你部n8ii同ext落鋪借人地隻ext對比下聽下係咪差太遠, 發現係根本唔同就預要搵翻csa 跟
正有此意
你去望下二手價條線咩水位再諗諗
線同耳機都可以標到貴一貴 值唔值就個人諗法
唔好因為條線原價幾多幾多而去買對耳機
新EXT係西聲個圈要煲好耐
人聲好吉耳 吉到想掉撚咗佢
Your Amazon account doesn't work for this region
Use a Japanese Amazon account or create one on www.amazon.co.jp.
Show details
想點
amazon jp唔認我英文amazon註冊嘅ac,但又認到我用同一個email唔比我註冊
要我特登開多個email黎註冊?
btw我幾日前經樂天買,到依家都仲pending緊 彈緊同一個提示出黎
見個list有 ie400pro/ie300
如果聽嘅歌算係雜食嘅話係咪呢兩隻都ok
同埋點解官網無ie400pro嘅

利申對耳機嘅認知停留喺八年前
以前嗰對係SE535LTD
原來喺pro audio嗰度
Sorry 眼殘睇唔到
利申:用家 用ibasso240推,意外地幾夾。如果聽樂器幾岩。bass好重,聲靠前。
Ie300唔錯價位2000內,外觀靚仔過ie400pro
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞