[I/A] Marvel Future Fight [88] T4 Moon Knight 之 月光騎士不似預期?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
做人都係咁
唔知真係有用定係心理作用,換角就唔會捉我,變咗捉隊友又或者一個都唔捉
仲未有得用gorr
你都講左就係唔俾d唔太夠打嘅人過
原來有係世王但我努爾都未過到
打得贏,貫穿應該唔差,泥批人應該未算係主流住。 我自己就處於中間, 隊友唔太廢就打得贏。但如果我係主力,次次又拉走我,就真係有機會輸。
Coupon : FEARITSELF
唔夠打個d都揀隊好少少嘅隊
有d求其三隻垃圾明顯無練過
反正都咁多未練好,咁辛苦打t4料做乜
等一排自己練好時又多人勁左未仲輕鬆

bug初初出中過一次
之後無再遇過
屌有啲就咁帶3隻T3,可能加隻80lv嘅入去,連隊長support都唔執,一見到呢啲即踢
泰坦妮亞個隊長技+被動技可以幫Kingpin加85%攻嚟打ABX又幾開心
嗰啲人可能要博道具掉落+10%但有時啲人唔夠打就帶乜人都冇用,我成日見街場啲人帶齊工具人但打首輪5%都打唔到

至於心魔嗰度,本身就無難度但極煩,打緊套技中間畀佢強制斷,極度不爽
個bug我都中過幾次,有時打到最尾先中bug要重頭打,好心叻孖寶未搞掂就取消心魔啦
今次必升泰坦妮亞同Hulk
必升80,但T唔T4就等下包膠先
我通常帶盟友打,因為有d有時係用廢廢地隊
唔齊腳搵街友而個街友一入黎,好快就準備好
通常都唔會太差,咁有自信一般都勁人,當然都有鳩準備嘅人

如果街友一見到有個廢隊就quit
咁個條街友都9成係寄生蟲黎
比起個d帶齊工具人打唔到5%嘅人咁有效率得多
我都覺即刻準備好果啲係正常,慢慢揀果啲多謝仆街

姐係我帶T4 iron man你鳩帶我冇咩所謂,反正都係我一個輸出,但當我都係普通T3諗住正常3-40%輸出果陣我踢撚硬呢啲人

最撚嬲係啲人鳩放啲有隊長技嘅係中間,然後隊長就放reduce cooldown啊resistance啊果啲
如果條友連隊長同工具人都擺錯位 其實已經踢得啦
唔知會唔會又遲開呢
開左無人理
個活動幣慳位係邊度搞
係囉
archive個位入面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞