[I/A] Marvel Future Fight [88] T4 Moon Knight 之 月光騎士不似預期?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
肥蜘蛛pve 卡係咪都會用佢?
暫時用緊luna 白狐 熊妹 civil war2
仲有一張卡 但係手頭上唔多卡
三攻+HP, 必用吧
開始儲P卡洗五藍星
印象中係咪鎖星星無特價

手上有張4藍星
第五格 藍物攻
洗一格好定兩格好
好似最後個行可以藍星+攻都已經要還神
依家得返次元有精制卡片魔方每場得一兩粒點樣玩啊
達成度100%第一次每日獎勵有350個
第二次有400個
新手30分鐘都打唔夠12場..好難拎100%
我出埋D綠星
新手通常都係睇機會入人地啲次元裂縫是但掛一場就等其他人打到100%

通常唔係「一般」基本上都一定會100%(但我都唔明點解咁多人都剩係開一般連高級都唔開
高級都要25粒綠色材料嫁,一般係零消耗開啟
有時d人開左一般未必係想打
日日刷爆三場次元天元都係完全唔夠
刷天元咩配置先可以自動掛
手動好攰
雷神,女武神,白狐
快到唔夠體用
咁拆落嚟定係直接覆蓋上去
我見拆P卡原價要成1200晶
如果唔夠指定既泰坦書,值唔值俾錢轉?
我超唔夠爆破書同反物質升+25,有冇必要洗星骸出黎打?
如果係世王嘅話我覺得唔值
P卡仲貴過1200石
視乎你多唔多錢je,可以撳幾下

又係龍哥,琴晚見有個韓仔打左300幾場all in左佢博一博

留意番白狐個 T2 passive 係for有 leadership既角色,IM只會用到白狐個制服buff only

我卡片同你差不多,IM隊就配3099hulkbuster+3099WM,WM被動技有加防增加你生存機會
其他mode先有等級壓制,打多老母無,所以唯有升技能(lv10)/裝備(30+)/T4

打多老母主力一率建議裝狂怒,我卡片貫穿10%,所攻110%鬆D
主力IM/DS/Thena早排已經T4IM FYI
狂怒T4 Thor雖然打得贏但有d慢係咪正常
我用Thor打王都覺得一般般,特別係多老母呢D抗性高,屬傷角少少蝕底,始終佢定位係清兵推圖勁快,打王都係IM比較快
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞