[I/A] Marvel Future Fight [88] T4 Moon Knight 之 月光騎士不似預期?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
如果想快d完左個任可以t2佢
當影域多個打手
之後仲要t3埋佢,如果資源唔夠,有排卡
GBR 點解我打後半會唔夠大力,用DS加雙工具人都要人carry

係咪卡片影響最大? 我得8%穿透,64%all attack 33%能功,目標要幾多?
明明前幾個回覆已經有答案
回鍋想玩返係咪收帳號好d
收完勁帳=無野好玩了

請問下我依兩張P卡值唔值放入去?係唔係精緻左起碼幾粒藍星先放 ?
用住先
唔好精緻但可以用住先
因為有其他更好選擇
可以洗好兩張p卡,同埋第一張loki
起碼冷卻,忽防齊數夠50
新手想入坑 未玩過 會課金 想問有咩一定要抽到有?

你地下一步會點洗?
除左粒紅色 其他全部洗晒佢
即係先洗好佢普通屬性就放入去用住先?
另外我想點解我打世界王,成日出出下技就斷左..例如我打Cable,用ghost rider 5技,招技出左半秒就停左企係度,Cable身上就有個交叉點都打佢唔到..我想連技都連唔到..
係啊
通常都係洗好屬性,品質最好有4以上,有兩靚屬
五張卡片成形先再考慮精緻

因為次元都需要卡片有一定水平先刷到精緻料
可以刷住等級3先,後期有能力再刷等級6
(如果有80 Ironman就好啲)

Cable交叉應該因為佢招技有滯空
所以要等佢出完技,睇準時機先可以打
我依家次元等級1都刷唔完🙈,spiderman新制服自動永遠都唔識出5技..

卡片暫時可以洗到咁ja,cd同忽防計埋聯盟加成都大約50%
可能卡片問題次元好蝦卡片未成形玩家
同埋ai 自動好多時神神地
所以一般會拎啲派遣專用角,加兩隻工具人刷
好似loki 總統制服
可以儲多啲神話卡再洗loki 卡
最好高品質加最少兩靚屬
洗到咁上下可能已經入手其他啱用p卡
就可以洗埋p卡
次元或者等到卡片洗到咁上下先刷
想洗走埋抗性
想請問巨大頭目有冇陣容可以推介
下星期先有速報??
啱啱開咗個小號玩
可唔可以入冗員聯盟
你申請左同我講
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞