[I/A] Marvel Future Fight [88] T4 Moon Knight 之 月光騎士不似預期?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
明明琴日啲skin 有半價

今日全部1750
咁pve即係用邊幾張卡最勁?
精製洗藍入面貫穿,入面d小能力洗做咩好?

其實幾期待T3 iceman
iceman係咁多隻70lv T2中嘅base stat
少數未T3已經破萬
如果升上T3 數字應該會幾高
加埋爆破屬 水晶角 貴價制服
希望輸出應該唔太差
https://21000dollor.com/beginners/4
睇卡info
洗對你正面有用嘅能力
希望翻身
暴風女T3龍炮 T4都龍炮
喂兩件衫都無大改技

T3加得3k 攻擊
加得咁少
仲諗住有新技新Animation

雷神鎚個saveing mode好撚型
好想買 雖然得個睇字
暴風女個代幣點有
課金
想問下c代表咩
想問下之前話同其他玩家組隊嗰陣可以減低其他人出招啲光影嗰個功能,係咪咩「即時對戰畫質優化」?
我default 開左
用13pro 打Domammu一樣三分鐘後lag到仆街
Cancel
我都係開咗但感覺冇乜幫助,隊友用Doctor Strange一出5我就成日lag,已經用緊13 pro max
機體配置
卡片 10% 貫穿 所攻&能攻+85%左右
隊長 獨眼龍
工具人 節日白狐(領悟)
打手 80LVL T3 IM (輝煌激動) 3C4C5/ 3C4C5C6
想問單人/組隊成日打唔贏多老母,唔大課卡片洗貫穿嘅情況下仲有咩可以改進
1. 咁卡片就每月2張p卡洗。
2. 換主力角,e.g.輝煌激動至少可以試配月光石。
3. 改好主力角配置
4. 係到拉人打😂 (3個貫穿10就有機打得贏)
5. 如果堅持用IM, 可試配浩克破壞者做leader
卡片已經係每月2張咁洗
多老母無等級壓制?我以為80lvl 會易過70lvl其他角色
我仲有狂怒蒂娜同萬能激動月光石/小美,多老母一開放嗰陣都打到死死下
正路會送十粒俾你,其他就課平時d包會送
打多老母卡片至少16%貫穿先有傷害輸出到
決策

手頭上有4張p卡
選擇1:洗呢張搏藍星,但大機會無左All attack +11%
選擇2:洗另一張未裝既Luna洗到佢6藍星加好少少既屬就換走張非4藍星Luna
應該點揀
1. 聽聞係有等級壓制, 我自己80級IM打奧創都勁快,但暫時大部分輸出高嘅角色都未開放80.

2. 多瑪姆一開放嘅時候,我貫穿得10, 嗰陣必須靠一至兩個正常隊友, 甚至係一定要人carry。我記得每次贏到都維持/只有兩成嘅輸出。 我依家貫穿16,就淨係需要一個正常人(約1/3輸出)就得

3. 依家暴風女個制服可以買, 加屬性攻擊55%,係幾好用嘅工具人
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞