[I/A] Marvel Future Fight [88] T4 Moon Knight 之 月光騎士不似預期?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
屌唔怪得我隻78lv IM咁廢
原來uru 同iso-8都未整好
正常
4隻T4黎講係月騎叫打得最快
im我都嫌慢
不過最實用都係drs, SR, sw, Thena, 馬卡里
暫時我覺得SR最快
SW反而快?我用佢打WBL覺得好慢

大家會揀白狐定cable黎洗藍星
白狐好在一craft 就有一粒藍能攻
Cable就quality 7,搏會有藍所攻
兩者都會洗到全藍+攻先裝
如果係我又唔趕住用,反正都要洗就洗Cable嗰張
搞掂之後再將白狐慢慢洗上quality 7再搞

屌你咁多P卡用嚟洗卡已葡萄
我個個月活動都換p 卡
好少抽卡
都係儲返黎
Ching你月騎技能點接,我試過最痛係5c3d4c6,6放哂食到兩下增傷
雖然用緊輝煌激動實大力過狂怒
但一隻咁舊嘅英都meta級真係好屈
打藍屬個日一個carry兩個1,2%輸出嘅都好似4分鐘內搞掂
不過佢回血好麻煩
睇錯你講SR

SW快喎,用緊萬能審判
要睇準增傷時機出技
狂怒
3c4c5
2c1
3c6c4c5
如果4,5前未trigger到增傷,就2c等增傷先
用破壞激動就要夾時間5 trigger增傷有d麻煩
啱啱諗住搞張3藍星卡先發現唔夠材料
想問吓我呢堆角色點砌先可以刷到次元裂縫
T3雷神先

馬雷隊長+雷神主攻+女武神工具人 (要手動換雷神)
or
雷神放隊長主攻+女武神工具人+妖后工具人
大家主要用咩主攻手打多馬?

我除咗用T4 Ironman之外,用Doctor Strange同Thena都覺得唔多夠快

我終於有一次係好彩
我都係呢三隻only
咩配置有DS無wong 係未差好多
T4緊Thor但都唔會預佢打多馬有咩大作用
應該唔會啦,只係Wong個工具人效果係Doctor Strange先有用,唔用佢做工具人又好似嘥咗咁
係咪有bug?
我隻IM打打吓多老母忽然消失,轉人都轉唔到
仲要打極都係咁
如果想T2.5
會揀女武神/雷光/妖后?
同埋見啱啱有半價拆卡
想拆咗張黑豹 換邊一張會好啲?

玩開PVE
有冇咩卡要換
其實精製卡片應該藍星優先定靚遲優先呢?
成日洗到藍星廢屬,例如火焰抗性,毒性抗性
唔知應該keep藍星要貫穿好d
定係洗走粒藍星要靚屬好d呢?
女武神
雷光係電光人?
如果有新雷神,電光人已經無用

白狐,
Loki卡對後期用途不大
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞