[I/A] Marvel Future Fight [88] T4 Moon Knight 之 月光騎士不似預期?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
其實係咪最緊要都係打齊每日5次世界王 儲到3隻t3先?
而家變更套裝半價
整定幾隻先
可以首先以砌好隊打傳說世界王先
升t3又得,潛力突破又得
唔夠打就改善好卡片、升多d工具人
想問吓重鑄CTP
通常用邊d ctp 做材料
同埋通常用幾多%
我而家可以t3 loki 定係繼續儲料t3 女美隊?
女美隊
loki要狂怒但女美隊有增傷就得
同埋親生女潛力高好多
不過女美隊因為回血唔方便,要d技術操作
超越毅力製鍊
有bonus個陣好似有18%,唔記得
好 唔該曬

請問咁樣係咪姐係今日唔會再出書

機率低d
其實第一又點,多啲野?
完場有pose擺,好似係
我明,打多老母最憎係畀佢捉去打失心魔
最仆街係準備出/出緊T3技時畀佢強制斷
同埋打死失心魔送你返去多老母度,着陸地點紫波經過
好心多老母就取消失心魔
乜都取消仲有咩好玩
原來今次更新冇屠神者
買多個月bio/解X-men人bio好?
我喺隻game開服個陣已經有玩 雖然中途棄咗一年幾 但又返返嚟玩到宜家
其實好似呢幾年我都無太大動力了 但又未到棄game嘅程度 玩過其他rpg都係future fight各方面都好啲
但會好懶散 好少做齊啲tasks 亦唔會主動玩新嘢
多瑪姆到宜家都未掂

所以雖然係老手 但account 都只係中高手程度
卡片可以成年無升 宜家都只係幾張用得上嘅p卡同2%貫穿
之前打到努爾同梅菲第9層 就無動力往上打
係最近先開始返 唔夠打所以又開始搞卡片

宜家每日都只係期待世王同極盟 其他有時打
日日做重複嘢 又未話悶到頂唔順 但其實真係無大特別
唔捨得del game 有時miss咗一兩日嘅活動任務都唔care 升到新t3角都係玩一兩場就無新鮮感
完全唔知自己想點 宜家日日放鬆玩+自動過次元裂縫都要至少一兩個鐘
卡片搞唔到10%貫穿以上
基本上打唔到上去
係咁狂搞 過咗段時間應該點都慢慢升到
不過無動力無論係搞卡定打再高層
過一排應該又係中途就唔搞咁多了 一諗到日日重複做咁多嘢 升到最後打高層 極盟再打高分都係玩緊同一樣嘢 就懶了
同以前black order堆世王一樣 不斷打再高層但其實玩法都係一樣
今次係世界王,應該下個更新先係可玩角色
https://www.youtube.com/watch?v=mF1JYraDeEo
好似都真係冇乜咩特別...
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞