[I/A] Marvel Future Fight [88] T4 Moon Knight 之 月光騎士不似預期?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
呢4張P卡,邊張推薦去精製?
係咪應該精製到有曬6粒藍星,之後先合成?

王用破壞ctp?
我屌佢老味160粒六星Uru合得3粒Odin’s Blessing
Thanks!
我依家有T3 Vision,Spider Man(No way home)岩岩升滿所有裝+25,不過唔夠CCF T3。
如果下一隻係唔係建議先覺醒MoonKnight(得騎士先生制服)? 定係先覺醒kate(冇制服)/八爪(冇制服)好D?
再下隻T3係唔係sharon rogers最好?
推薦黑豹同星際特攻隊
熊妹都幾好 可以用
女deadpool肥料卡

合成:洗基本數據+數字(用普通6星卡)
精製:升一粒星星做有顏色+一項精製數據(用5張6星卡)
精製合成:洗精製數據+改星星顏色(用1張p卡)

每張p卡食夠30張普通6星卡 途中用唔少精製魔方
精製晒6粒星 之後先用p卡精製合成洗藍星

而普通合成隨時都得
不過千其唔好用p卡
新手洗到4連雙攻/567連單攻都夠
如果單係組一隊打knull
你用vision,有無制服, 打佢差幾多?
如果差少少不如升工具人
比如女武神下星期應該有新制服buff

輸出角月騎唔係首選, 針對傳說世頭可以考慮下面個幾隻
平價角得黎可以用普通增傷特裝, 或者激動破壞都可以
比如loki之類我覺得已經過氣同埋要狂怒,用其他角好過
T3可以揀:
輸出:sharon rogers, ironman
仲有下星期thor同jane thor觀望
工具人:taskmaster, 白狐

覺醒:
輸出:月光石(唔駛skin但要買佢個關)
工具人:女武神, slf

月光石,白狐以外都要制服. 白狐可以等冬季限定制服
我未開到Knull既,想練定岩用既角先ja,Vision有制服。
咁似乎spider man可以hold住唔T3住,等制服特價先買左sharon rogers, ironman,taskmaster,同slf。
我冇女武神,每日打次元佢都唔出..要等回歸8周拎T2選擇先可以揀佢
白狐要等多幾日重開英雄任務
spiderman打時間線用
新suit戰力高左應該都打到knull
但PVP build啱佢多d

女武神睇埋下星期制服如何
如果係呢家個件制服再buff
真係抵課一課開佢, 派遣都啱用
英雄/反派都套用到嘅對敵人增傷+無視回避
課每日生體黎開佢?我儲左兩張高6同兩張T2卷
龜頭
係, 靠次元應該一年都儲唔齊,機率低到..
可以開晒d課金角做1星再慢慢用卷升
實用課金角有女武神同電人

傳說任務唔係有得用水晶直接開課金角?
記得有d咁嘅野, 女武神唔記得有無
毅力...係唔係串緊我
審判
開心
直接買六星好似係

屌 又中垃圾
睇返紀錄對上一次中審判已經係20個月
個個月都已經雙抽免費CTP 就係永世唔出審判
隻Psylocke仲被迫用緊200%特裝
中審判

權威
我又權威
已經唔知第幾粒
激動同審判嚴重短缺
超越
Thanks, 如果用高6上6星一個月係唔係通常只夠升兩隻T2?

終於過135

btw, 有冇人今個星期影域箱都開ctp

100幾層冇PVE CTP果D角色勁RJ 仲要比敵人hi 下就勁易死
遊戲靚過真人系列
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞