[I/A] Marvel Future Fight [88] T4 Moon Knight 之 月光騎士不似預期?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
Yes
以依家遊戲版本嚟講,我覺得一定要買嘅就得Thena,可能搭多個Moon Stone,其餘等之後有出新制服之後再買未遲

想問吓卡精製咗仲可唔可以洗副屬?
定係其實鳩洗 洗到啱副屬 唔理品質都照用住先?
同埋想問吓有冇邊張P卡用得過
Thena好貴
買skin都夠做
實用P卡攻略頭post有link可以睇到
你手頭上個堆P卡都係實用度高嘅卡黎
夠砌到唔錯嘅build

精左都可以洗屬
唔太差就可以用住先
比如你兩張cable,一張洗到正面屬性就可以用住先
另一張就慢慢洗返物攻能攻
到時先再換
洗屬先精製/精製再洗都得
兩個系統獨立

品質5以上其實都可以用住先,之後有資源再慢慢洗

如果pve向
推薦white fox, luna,cable, 黑豹166,thanos呢d卡

難得用金幣中神器
畀件咁嘅垃圾我
神器當中都算垃圾
我中Emma Frost
本身都未有嗰隻角色
可以升了
個神器3星咋

睇完即刻去買 都係肥料
通常呢類仆街都係輸出得20幾% ,少少力都唔想出就搏有大腿快快完場嘅賤種,其實好多時肯打跟本一定夠時間,已經見過唔少呢類走場狗,次次要兩個人堅持去浪費時間打埋更多輸出
點買的
尋晚遇到個強大腿

有個打到第二次仲有30幾就走咗
跟住剩返20我貪心打多招然後被秒殺
剩返大腿一個搞掂哂

咁就俾我搭咗架順風車
想問一問特殊每日成長買唔買得過
佢14日送T2 84日送T3?
我都諗緊買唔買
唔知值唔值
溫馨提示: 84日拎T3 係總共要買3次
過咗咁多日,基本上堆白撞新手已經過濾咗好多,打得多老母都係有返咁上下戰力,遇到強大腿自然係好,但遇到肯同你堅持打到最後嘅隊友先難
我屌啊 咁樣伏9我地玩家
咁唔抵買啦
太耐冇玩,未試過玩challenge cheer,建議all in冷門角意思係唔係揀最廢既all in就得?超唔夠材料升角色
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞