[I/A] Marvel Future Fight [88] T4 Moon Knight 之 月光騎士不似預期?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
屌今個星期唔記得打shadowland
又唔見咗幾百萬
女武神有啦
咁無
屬性角打傳說世界王唔係要用審判咩? 點解D人話激動女雷神打世王??
https://www.youtube.com/watch?v=UJilIBYm1pQ
唔一定
雷神狂怒高傷過審判
我自己同睇其他youtuber測試都係咁
女雷神升完未理佢
我2543 21 254326
想知大家打WBL嘅5隊 大家用咩做主攻手?(第9層)
你有幾多% pierce?
8%
因為裝咗幾粒ctp係啲舊角色到
諗緊睇下大家用開咩打 再裝落個啲角到
仲未開始T4啲PVP強角
不如cap下你有咩角或者留game名

工具人我諗應該練得7788?
想係依到入面想揀5隻裝ctp
CTP咁多款講緊邊種CTP
同埋進度去邊,要推派遣定傳說頭目定點都唔同角色
假設你咩CTP都有
領悟唔計
唔推層數
主力輸出就SR, falcon(狂怒), thene(狂怒)
其次月騎(狂怒), 月光石, 牌王
另外你可以升埋馬卡里
我係打WBL
我冇激動
審判有兩粒 狂怒有5粒
竟然冇loki?
我以前loki好勁tim
SR係咪女美隊?用咩ctp好
月光石係咪用狂怒?牌王用咩ctp好

馬卡利會升 但覺醒碎片差好度
搭單問埋有冇咩方法可以攞快啲
WBL好似唔食減防loki打無咩特別強
但你本身有狂怒都ok

SR係女美隊, 狂怒,激動,破壞都可以
SR, 月光石, 牌王都係易主力技trigger增傷
所以呢類角比較靈活唔係狂怒限定
什至破壞重鑄可以有額外技能對頭目增傷都好啱用

你無狂怒煩惱的話月光石同牌王你睇下啱唔啱用
好安全穩定輸出但係我嫌打得慢無用好耐
因為等CD途中就係走黎走去避招所以安全但慢

你有成手狂怒就呢五隻應該最快打完
SR, loki, 月騎, falcon, thene
覺醒水晶無得快
除非你打到小隊1,2,3名
唯有就推派遣,之後重駐兵入區域9升高LV
靠被動資源去收
唔該巴打
咁想問埋仲有冇邊隻值得升到t3 or t2.5 用嚟打WBL?
im,紅巫,雷神
一擊就打到入下個phase
我覺得makarri快過falcon好多
請問makarri 出技次序係唔係2c3c(6c)4c5?
裝狂怒克屬打多瑪母好似都唔係好痛

利申 10貫穿
姐係角色問題? 之前睇喜守講女巫, 打傳說世界王就審判, 極限盟戰就狂怒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞