[I/A] Marvel Future Fight [88] T4 Moon Knight 之 月光騎士不似預期?

1001 回覆
6 Like 0 Dislike
一樣
睇完就即刻all in咗佢
遲下有戲上
跟住再轉一次身當新skin

啱啱屎忽痕開咗IRONMAN T3 指南任務,想問吓大家點睇
究竟我應該升咗SW/DS上t3 先 ?
定係照解T3 任 等夠5千鑽 買埋T3 卷升 Thor/Loki?
定係我開始果吓無買已經無咗呢個優惠?
其實主要想知果張卷抵唔抵買同埋邊隻應該優先升T3會好啲?
乜原來she hulk 劇個Villain 係Titania
做咩唔比人用iceman打GBR
明明我隻Iceman勁過一堆80lv Ironman
我T4 Ironman都俾人踢過唔少次
拎埋呢幾日月卡bio可能都唔課住
課月卡水晶算
等月卡角有特別野先再課
收藏家活動!

抽到5星女雷神
換走邊兩張好
咩箱
點解我隻rank 1600嘅Jane foster打唔到高傷 差sharon rogers少少

成日比knull guardbreak
但係我睇cynicalex啲片佢都冇呢個問題
loki同中間黑豹都會拎黎做洗星材料
但依家你中間張卡精製左2星,就暫時用住先
300幾鋪,我8點幾打佢時79分,果時都覺得佢有機會贏,今個星期冇人跑,係多d冷門
換走Loki 擺guardians?
今日個收藏家寶庫
有game錢就抽,free拎4星女武神神器
要睇下張卡洗成點,同埋本身stat
因為loki 卡 加冷卻忽防
要睇下邊張卡補返呢d stat,如果本身足夠就唔使理

黑豹對打 較為pve向,gotg百搭型
拆卡特價過左無耐,可以慢慢精製好先再換
Google冇2022影域攻略
有冇Ching 搵到
想問下 我而家應該T3邊隻好啲?
啲資源好難儲 唔想升錯人
同埋係咪主要要解傳說王啲前置任?
會唔會想重玩可能快成型過你舊帳
打手可以考慮IM 雷神 女美隊
工具人 女武神 模仿大師
時間線手動蜘蛛 我諗至少穩定白金?
我好似玩左差唔多兩個月炸喎 又重玩?
重玩既話 要點玩?我都係跟住做指南任 係咪仲有啲咩要注意?
我都唔明重玩黎做乜😂
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞