重磅消息:科大fg有人1000k一個月人工

468 回覆
18 Like 287 Dislike
人地英文差都唔怕俾人笑
想知點樣fg 100k
醫生都唔可以
ibank ibd連埋bonus可以
醫生做完houseman唔係公立做去盈健睇普通科都可以
見佢話讀IB 知唔知佢讀邊間?
醫療連鎖先搵得少
fg可以冇80k
之前問 銀行經理話隔離嗰間普通牙科診所都40萬一個月 應該做咗幾年上先有呢個數嘅
點樣自學
咁高效率
傻西窮鬼唔識嘢 間嘢係香港,讀得都係有錢人
正常啦,牙醫好賺錢。 之前有個30萬月入牙醫上過新聞
佢先30中 年紀

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20210429/bkn-20210429183944955-0429_00822_001.html
鄧幹耀牙醫,星球人。 佢拔智慧齒香港no. 1
近年搬左新clinic, 幾十秒搞掂一個人
長期full booking
拔一隻智慧齒3800元 以上
伍家朗老豆做牙醫,有錢仔。 佢都讀dbs.

牙醫賺好多錢
維記都出到勁人
數學唔好 mental maths test 同maths test都pass唔到
個d 野好基本 pass 到個d 只係正常level
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞