重磅消息:科大fg有人1000k一個月人工

468 回覆
18 Like 287 Dislike
仲有時間拍拖,睇嚟巴打都係勁人
Ust robotics team 好勁?
無minor掛,呢個post主角4majors 加2個minor

係中國人先鐘意懶humble ,明明都考第一,都要講我唔係咁叻
你有寫robotics team啲hr 實問你
我話我淨係參加過workshop都fake到啲hr
你話勁唔勁
唔怕,因為無兩個minor
其實要做啲乜? 寫c 同c++ ? 搞Embedded system?
Workshop就淨係學寫c 同學基本embedded system
真係入到去Team就唔知啦,應該多好多野
勁唔勁唔知,我淨係知interview都問
Studying beyond normal period 先會計credit收錢
5年內讀晒每年都係收$42100
其實勁人通常都唔太識教人 講兩句就當你會明晒 反而你問佢答會好啲
以前中學數學5**果啲人都係咁 反而5-5*果啲會解釋得好啲
到底屌呢啲咁女有咩feel
Normal person
勁野
唔係加,而且加埋個數都冇意思
你睇下remark個#號就明
有d major冇寫salary, 但sub-total會包埋
淨係見到呢句
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞