重磅消息:科大fg有人1000k一個月人工

468 回覆
18 Like 287 Dislike
好期待重獲自由
好有planning 同執行力好強既人 仲可以返埋part time 加去exchange
佢買中左隻幣財自左
同你上面所有嘅質疑甚至貶低一齊睇真係相映成趣
可能人哋次次上堂前睇定lecture notes
一路聽書一路寫notes
有咩要問就落堂問
返去再睇一次ppt mark 返重點

咁咪唔使温書囉
你見唔見到個the字? the university 姐係解ust 第一個人咁做,你提其他u做乜?
睇完佢解釋,正如樓上ching所講,寫得好得體
我個人結論係佢純粹係一個term time擺曬100%時間落take course度嘅人(as opposed to跟老細做research、拍拖等等),同埋佢中學個底肯定非常好,大學yr1yr2野應該大致睇過曬
都係嗰句,神都係人,一日都係得24個鐘,最費解係點解要花時間take course
take course唔等於學習更加唔等於學術創新
但真係非常佩服佢做到呢個CV出黎,無論如何都係一個人才
連自己上左連登都知
佢一日究竟有幾個鐘
lm
其實唔難
比多少少時間去讀就得
Wang…大陸人?

利:冇否認佢有料到
有人話比佢知好出奇?
佢一日已經得返好少個鐘 重要check 埋啲咁無聊既message
仲要打過website 篇野
聰明藥?
人哋使驚你笑on99
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞