[係咪又要歐霸決賽見?] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1761]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
好彩利狗衝4冠失敗,印象中我地好似08-09個年衝過4冠,不過足總盃比椰子鐵桶陣4強收皮,歐聯比小花登基,然後三叉戟瓦解
在那天當了六弟 蘭歷克終給取締
ETH被眾著迷

在阿積得了一位 曼迷說應該得米
能挽回劣勢
可能坦克留返長d 頭髮呢,好似功夫個火雲邪神咁
呢半年無出過或少出既球員態度一定有問題
V92有霸氣過佢啦
點解嘅
呢個官方喉舌嚟
希望高層代表全力支持坦克
荷蘭佬係咪特別串
當初如果熱狗請左 favourite就會係熱狗
雲佬舉雙手有板你睇
左邊嗰位係?
"In every city I have a favourite club, in London, it's Spurs."
又未去到垃圾
起碼怒屌明叔
成個channel 最識波應該係個老坑Ricky
馬達呢?
最後先搵佢
Erik ten Hag on plans with Ralf Rangnick: "I analyse by myself, I observe around and speak with a lot of people... but I will draw my own line. Rangnick's consultancy role? That is on the club". 🔴 #MUFC

搞笑
Adnan Januzaj and Nacho Monreal will be available on the market as free agents, as Real Sociedad confirm Januzaj and Monreal won’t extend their contracts.

回家吧
佢嬲起上黎好好笑 真係唔怪啲美國佬笑英國佬講英文好gay
成班毒瘤 一齊唔respect 球會 教練
邊個影完好自動自覺躝
蘭蛇已變condom
On9
B karmara去av
坦蛇唔鍾意蘭狗干預咁多
咁答幾好, 證明上層有返分工
佢係Headcoach, Murtough 先係 DoF 決定 strategy 方面嘅嘢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞