[係咪又要歐霸決賽見?] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1761]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
係好難捱架 但我暫時仲支持麥龜
經歷左咁多 當年里奧都有過黑暗期
睇到應該就到收成期

佢似諸葛亮行穩陣派 形勢弱最起碼守住先
絕少玩奇兵 因為玩唔起 而且今季仲有華拉尼頂下

講真麥龜就肯定唔係曹操雄材偉略個種
面對現實喇

講真方向正確遲早有冠軍既
望麥龜進化好過等跌多個維迪來打救
龜冰拍咗兩季都知咩料,華佬能力路數點都勁過哂,不過開始傷多要就住用了
唔係坦蛇點名,係記者問坦蛇麥龜下季仲會唔會係曼聯隊長,唔同你EXPECT坦蛇第一次記者會就直接屌佢癈咩
明明上季都有得簽Pau Torres又走去畀佩狗水一獲
On9 踢波勁到阿朗咁goat 咪可以睇齊囉

又要廢又要酸
pau 只係西班牙版冰
正常都係讚 踩麥龜 你賣都賣唔到好價啦
買TIMBER下季好大機會就係定位佢為主力右閘/第4號中堅,因為賣走AWB後右閘得返大碌,而大碌真係RAW到爆。而中堅點都會入返一個,因為拜利+鐘斯好大機會走,杜安錫比就要睇下坦蛇點定位,分分鐘都會賣埋 (合約到23+1 YEAR OPTION)
pau用波中堅世一
呢度加埋兩億
下季應該會好啲
適應咗環境
仲有deliveroo做
現實既龜
英格蘭幫憑咩學人不滿
落場交足表現先再嘈啦仆街
同坦克比蘭蛇英文真係好好
btw印象中蘭蛇講啲野有紋有路啲同好具體好convincing
不過都係教唔掂
光頭戰隊

咁撚多時間搞出書
踢好d波先啦
ROJO JONES係摩狗下都FIT過一排
冰踢左咁耐真係未見過有LEAD住防線既感覺
10場有8場都係唔夠人爭頂,唔夠人撞,回身唔夠快
淨低果1,2場俾人話好波都只係無乜派膠
一早就覺得佢身體咁WEAK唔岩踢英超
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞