[係咪又要歐霸決賽見?] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1761]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
教咗兩日:Sorry我收返
Erik ten Hag on plans with Ralf Rangnick: "I analyse by myself, I observe around and speak with a lot of people... but I will draw my own line. Rangnick's consultancy role? That is on the club". 🔴 #MUFC

佢意思係話蘭蛇無用定蘭蛇負責架構既野
坦sir呢鑊on9 唔清走班仆街 你一季又玩完
都幾煩 好似個個球員都麻撚煩咁
炒撚晒佢啦屌
唔計完約同會賣嗰班
福狗同般狗應該係剩低落嚟最撚麻煩嗰班友
V92 仲嬲緊曼攞完FA Cup 即炒左佢
仲要木仆街到到請左摩 先再通知佢

佢叫TH 認真諗下自己去緊嘅係一間football club or commerce club
唔通第一日出黎就話炒晒啲仆街咩
都係出嚟講下客套說話
般係場上控制唔到自己姐
但佢落親場 場外都俾足100%
Tune到佢個腦仲有得救

福呢d 0.xxxxx%就收皮把啦
無英撚 重作啦
好耐冇咁憎一個我曼球員
福狗呢條垃圾真係快撚啲躝
最撚仆街係冇表現仲要搵PR幫自己spin
如果阿sir仲帶緊 飛左佢十次波boot
之前綠木收皮就覺得綠木係心理有問題 福哥就遠離佢 點知而家就福哥心理有問題
應該係長毛唔妥at咁廢
是但俾個人都嬲到仆街啦,咁唔尊重人,重要v92大大話話都叫名帥。
commercial club
即係之前打交嗰兩個大家都估錯
撚樣黎
成隊球員名出哂黎未
我都覺得之前傳冰同龜打架唔似 都夾左兩年 幾有咩理由而家先爆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞