[係咪又要歐霸決賽見?] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1761]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
買3件後防, 仲夠錢買防中+前鋒咩
餅爺非玩具
為大家我願意犧牲
你講到失57球波全部都係佢責任咁
咪係
我隻更狗係唯一一隻曼區玩具
保護A0黨手足,拉
左閘清到泰利斯,我當10-15M,SOSA先傳緊20M

中堅當清到拜利+鐘斯,當加埋收返10M,仲有杜安錫比,而家TORRES傳緊50M,N’DICKA傳緊25M

右閘當清到AWB,傳水晶宮20M想買,TIMBER傳緊30M

如果清到人的話,執條後防線NET SPEND唔會太多
季中有期都柒到要捐窿啦其實
華放心?華佬腳震程度仲勁過冰
坦蛇話諗住提拔多啲新仔點睇
摩一二防守型踢法加上ddg摩二上身
Xga 46最後失得28
點解覺得Telles 會賣到10-15m
上陣時間唔多,又無表現
拜利 鍾斯仲好笑
成季兩個加埋10場都唔知有無
仲要賣10m
佢兩個唔使貼人工兼賣到5m已經還得神落
維拉唔係上年反咗面咩
唔洗爭 防中同後面4件都係垃圾
TELLES :

The report suggests that should United receive a bid that is greater than the fee they paid (thought to be around £15.4m) for the former FC Porto full-back, then the Manchester club would let him leave.

BAILLY :

Lyon, Marseille, Newcastle and Roma have all made contacts recently to register their interest in Manchester United’s Eric Bailly

我不嬲當鐘斯係FREE,但拜利我覺得10M左右差唔多啦,佢人工8萬鎊週薪,我唔覺得太離譜
啲球員 已經唔好話要好愛球會
連打工都稱唔上 惡撚過老細
咁愛球會咪比球會撚
https://twitter.com/ManUtd/status/1528909143318245376
唔知點解覺得個畫面好好笑
PR野黎姐
真心
其實迷lin 你有冇諗過睇下精神科醫生
見你咁多年嚟啲post永遠鐘意同主流唱反調
人撐你就屌 人屌你就撐
以前啲人屌火影係就話世界第一 依家屌OP你又話好正好好睇
呢啲其實係反社會人格嘅特徵嚟
覺得自己永遠同人持相反意見就係有型 見解獨到 有sense
其實人哋只會心諗你做乜鳩
最搞笑係次次見你自己講完自己自high 好似啲弱智咁講完自己笑
我估你都係邊笑邊流口水嗰啲人嚟
真心 及早治療啦 心理病遲咗搞咁就一世
佢思維正常你仲驚
史摩寧世三中聖
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞