[係咪又要歐霸決賽見?] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1761]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
通常呢D賣去中下游銼咗佢個銳氣先會乖
留喺度只會變福狗

例子: 巴神 沙夏 拉夫摩利臣
唔怪之得拜利係蘭蛇手下無得出

Athletic呢篇文好值得讀下

1. 蘭歷克過度依賴不在場的視象分析師Kornetka,令到臨場判斷受延遲,Kornetka現時仍留在莫斯科火車頭。

2. 蘭歷克曾經同球員開會,咨詢大家的睇法,結果得到相當兩極的睇法。有球員認為應加強訓練,更多陣式上的操練;另一些球員則認為應採取簡單的打法,享受比賽。主要原因是球會沒有長遠的買入方針,現時陣中有五個不同風格領隊買下的球員。

3. 新請的運動心理學家Sascha Lense無法得到預期效果,球員不太打算對一個半季領隊推心置腹分享個人感受。

4. 蘭歷克嘗試在歐洲大陸找更好的教練團人選,但受到英國脫歐影響,部份目標人選無法順利取得工作證入境。

5. 蘭歷克有清楚表達自己的戰術要求,儘快搶回控球權,以及儘快向前傳球進攻,但陣中的前鋒表達出不滿,希望能有更多具質素的傳送,而唔係立亂塞個波上前。

6. 球員體能亦無辦法維持高強度的壓逼踢法,反而曝露出中場更多空間,蘭歷克不得不作出妥協。

7. 蘭歷克同C朗的關係亦相當緊張。

8. 十二月拜利為科特迪亞踢非洲盃,球會提早放人,但拜利並無前往國家隊報到,反而去咗第二到,球會知道後召佢回卡靈頓。非洲盃後拜利亦無準時歸隊並報稱受傷,蘭歷克為此在球員面前公開訓斥拜利。相信係拜利今季完全失去落場機會的原因。

9. 蘭歷克本來想係轉會窗買人,但佢搵唔到Woodward同Matt Judge開會,比人點去搵Murtough同Fletcher傾,,但當然二人仍然未負責球員轉會事宜。

10. 球員高層亦不認同開水喉比一個半季領隊去買人,尤其當時Arnold正在接手Woodward的工作。

11. 蘭歷克質疑點解明知馬迪將會離隊,但去季球會花90M去買Amad, Pellistri同VDB,都唔買返個防中,同埋點解咁多表現不濟或缺乏出場機會的球員會續肥約。費查引述高層話,呢個策略係用黎保障帳面價值,由Woodward同Matt Judge提議同執行,得到Joel Glazer肯首。

12. 球會內部認為蘭歷克過多注意球會架構的問題,而忽略球隊在場上的表現。
費查引述高層話,呢個策略係用黎保障帳面價值,由Woodward同Matt Judge提議同執行,得到Joel Glazer肯首

而家咪又係變0
另一些球員則認為應採取簡單的打法,享受比賽

Freestyle 好唔好,呢班人肯定係蘇b搞到咁
另一些球員則認為應採取簡單的打法,享受比賽。
最屌老母係第11點
5. 蘭歷克有清楚表達自己的戰術要求,儘快搶回控球權,以及儘快向前傳球進攻,但陣中的前鋒表達出不滿,希望能有更多具質素的傳送,而唔係立亂塞個波上前。

原來Whiskey passer 只係收蘭蛇柯打做嘢
屌佢嗰D會唔會屌埋蘭蛇?

7. 蘭歷克同C朗的關係亦相當緊張。

C朗大戰蘭蛇
呢度會幫邊個?
chirs係蘑菇的
盡快向前傳唔係叫佢亂咁傳喎
盡快傳都可以準啲㗎啫
成間球會千瘡百孔 首先真係要執下啲軍紀先 成班雜牌軍咁 鍾意去邊就去邊 一啲紀律都冇 咁樣又點會係球場上可以嚴格執行教練嘅戰術
唔想賣青訓
屌你老母啦曼膠層
如果係真
蘭蛇遇到嘅問題真係好撚難搞
無論球會定球員都無人肯聽佢支笛
但係蘭蛇見到佢傳咗十尻幾場都係咁柒 係咪有責任叫佢慢返D?
好既領隊就要識揚長避短 明知條友做唔到仲叫佢咁做?
佢自己都要反省下點解人緣仲衰過摩狗
第5點唔關戰術事啦
快定慢都俾唔到有質素傳球
得啦得啦 冇人覺得佢係好既領隊 佢只係一個好既人去搵到宜家既問題
向前傳出馬達正常好多
All comp
Jadon Sancho: 38P 5G 3A
Daniel James: 37P 4G 5A

辛祖入波多過丹占
英冠占廢到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞