[係咪又要歐霸決賽見?] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1761]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
Super league個根本問題唔係UEFA到
而係佢無說服過本土支持
嗰浸貴族blue blood式傲慢
100m放畀皇巴拜啦
如果加翻升降班制度 比賽無咁密
球會有錢搵 見到PSG可以咁無視FFP
本土球迷應該對Super League無咁大反對
買中堅解放龜隊
完季冇野講又要作啲更衣室新聞出黎?
控唔到中場踢乜波都唔會勁
摩狗當打年代打防反, 正選中場都唔會有一個廢得過麥湯
你搞錯啲嘢
拎唔拎到都會散
因為阿朗一早決定咗要走
如果阿朗唔走
前面就係
朗 hea 月巴
都係會棄Tevez
Laurite Whitewell報嗰啲Bailly就可信
其他MEN Samuel 真係作新聞出嚟
老老實實 球會應該知道邊堆係爆料狗搞事狗 今夏一定要清走呢堆仆街
至於新聞吹出嚟嗰啲就當花生食算了
又唔分油水俾政府搞到大你ban球員註冊
係 even 0708 季尾
已經成日唔用Tevez

3小明打陣地老鼠拉龜

所以先會用當時天價買B9
買人就一定買加啦,只係買幾多個咁解
津津原來咁正
冰人做後備無問題
又講女唔放圖
咩黎
今日細路撞爛野個老母
不過又無計 C朗果陣係英格蘭球壇咩都拎晒
如果唔走 歐聯應該可以走得遠啲
可惜由C7走果季開始..隊波前線既實力已經弱左唔少
係後防仲可以keep到
Timber係咪應該真係9成?
坦蛇係咪cos pitbull?
其實so9岩岩教個半季係433 3中場係pogba matic hehe 對強隊就用343 防守行先

係某某球員黎左之後就場場都要4231
好MATCH
+ 黑人 + 慈善 = 無敵
有咩事都有成班sjw出黎護航
Reshad Rahman ✆
(🌕) Adnan Januzaj is an alternative option at Barcelona, if they can’t complete the signing of Raphinha. The club’s got many reports of the player & is going to be a free agent. @ferrancorreas
#Transfers 🔎
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞