[係咪又要歐霸決賽見?] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1761]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
對車個場 全場散步 唔回防 累到telles畀rj狂爆
比緊賽唔見佢跑 一完場即刻衝去搵杜曹握手 好深印象
無pr就係咁,政府未傾掂,一開始就俾人標籤同球迷/本土球會對立

邊會搞得成
睇體波台見到原來曼今年死球失波好似係全英超第四少 睇黎Eric Ramsay真係改善到曼啲死球方面嘅防守
拉都拉唔跌人,生波入哂
08/09真係可惜
相比四冠其實最想曼做到改制後第一隊衛冕歐聯
改制後衛冕球隊入決賽好似都係第一定第二隊
如果冇北京電視機打轟
如果費查四強次回合冇紅牌
如果決賽頭10分鐘㩒屌疤狗個陣入到波
不過冇咁多如果 結果就係功敗垂成
變咗係牙朗去蝗做到 重要係三連冠
無罪,肯定無罪
牙餅一定中意呢d
30歲少婦
大家expect請呢條友係想執死球進攻
但結果係執好咗死球防守
諗返真係少咗上幾年成日畀人屈角球既場面既
睇完個老母既Fb 回應 開始支持番個細路
https://lih.kg/bmMEwjV
#26 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

幫你貼圖
4年入3次決賽都真係幾勁,但兩次都輸俾疤
12/13個勢都有機贏歐聯
比蝗黑撚左
仲要黃

MILF
話唔定後面個男人就係牙餅

同屯門公園條友有幾分相似
牙餅一年都食唔少呢類少婦
唔係la
佢老公又矮又柒
牙餅高大靚仔
一定要老公咩
Ronaldo, Varane, Paul Pogba and Bruno Fernandes – called a meeting with Rangnick to request a change of tactics [@ChrisWheelerDM]
Alex Telles and Hannibal were involved in a heated altercation in #mufc training earlier this month

[@ChrisWheelerDM]
果陣仲有hehe 同仲有力既matic梗係踢得433
就係你而家個中場得mcfred 先穩陣小小小小先長期要2
更何況4231 同433個分別主要都係dm cm果d位
唔好睇得個陣型咁死 再講就算係真係433
呢條垃圾防線 廢物防中 又有分別咩?
會唔會係發現踢唔掂4222嘅時候
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞