[係咪又要歐霸決賽見?] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1761]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
佢右腳的
Senior figures at United attempted to persuade Rashford to sideline his off-field commitments to focus on regaining his form and fitness, but the player instead chose to continue to combine both [@MarkOgden_]

冇撚得救
幾時退休 屌你老母
3年又3年 3年再3年
最鍾意睇無料到嘅自信撚收皮果一刻

條撚屌的確由17歲起上黎英超無試過有挫折

好快有正選 國家隊 MBE

呢兩季半仲有Ole快樂足球令佢更自信
啱啦 唔駛買右閘
右腳版戴維斯
By January, Cristiano Ronaldo had made it clear to #mufc that he would not stay at United if Rangnick was given the managerial job on a permanent basis

[@MarkOgden]

朗哥先係最大反蘭黨
成隊好似pat屎咁有一半都係條𨶙樣搞出嚟
蘭狗成日開鳩朗哥名
無咗足球無咗曼聯佢乜都唔係
同普通一個黑人喺Manchester 條街度派飯無分別
冇左足球佢仲有錢派飯?
分分鐘變收飯嗰個
坦克格被問到會唔會俾麥佳亞續任正選:「下季將會係一個唔一樣嘅球季。麥佳亞今季踢得好好,係一個出色偉大嘅球員,喺曼聯貢獻成就良多。我期待下季同佢合作。」但坦克格冇正面回應隊長資格問題。
睇記招同interview
有記者問蘭蛇話要有十個新球員先有好成績
坦蛇唔係幾認同 之後補充上季拎第二 個squad係有潛力去進步 坦蛇希望幫到佢地成長
定係最後通碟
好鍾意伊巴
猁狗贏完仲keep到前面三個
我地0809衝歐聯失敗就瓦解 屌
坦蛇唔係幾認同 之後補充要夠11個以上
好有性格
等th上完第一課training就會改口,即刻賣晒佢哋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞