[係咪又要歐霸決賽見?] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1761]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
餅餅是我心中的紅太陽
咁呢樣唔使坦蛇開名,全世界都知
麥圭亞垃圾同廢全世界公認
屌 食太陽餅啦
第四號中堅?
你high大咗?

泰仔
Harry and friends
你同牙更太有代表性太好玩
主力踢右閘,中堅有新中堅/華拉尼/冰/TIMBER&麥龜 (唔知賣唔賣走),我咁講有咩問題?
買timber就唔會有新中堅,麥龜都唔會賣走(最少今季唔會)
既然咁好玩唯有犧牲下
上面先傳緊TORRES,同之前傳既N’DICKA,坦蛇好明顯想要隻左腳中堅,而我地既中堅今季正正就係成日踢偏左中堅傳波出事
我覺得都會買多個中堅
如果左閘買到sosa既話中堅一高一矮都未嘗不可
華記+timber 右閘大碌既話都夠高
當然最好就sosa 新中堅 華記 timber
大碌根本就唔夠班,除左爆上去果下之外,END PRODUCT同防守咩都無,所以我先話如果賣到AWB的話TIMBER好大機會係擺右閘多過中堅。
我覺得今季失波咁多真係無得怪曬堆中堅

你睇下前面麥湯同般狗做緊咩先
我係用緊守高波角度去睇姐
咁如果你擺timber中堅 右閘就會係dalot
但買唔到sosa既話平均身高真係搞唔撚掂
咪搞笑
今季係成條防線都出事
所以其實可以再講埋中場, 前鋒
成隊都係垃圾
SOSA好正,D傳中拍得住利記果兩閘,186CM之外仲要好爆得,如果真係20M的話真係追得過
都錯
係中場線都出事
保護唔到防線不特止
仲要得閒插多兩刀
前鋒有阿朗係到遮醜
失球數
21/22 : 57
20/21 : 44
19/20 : 36
18/19 : 54
17/18 : 28
16/17 : 29
15/16 : 35
14/15 : 37

失波最少17/18係屎波正選, 嗰季有全盛matic

第二失波少16/17有hehe
Sosa Varane Torres Timber
愈睇愈想要 買到就可以俾埋啲角佢開
唔洗用件得開角球有用既垃圾泰狗
我知呀,但其中一個犯得最多錯就係左中堅唔順腳導致傳波出事,連擺華拉尼係左邊都係咁。加上坦蛇同哥迪奧拿一樣好注重細節位,左中堅佢地追求要順腳 (係阿積士用馬天里斯)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞