[係咪又要歐霸決賽見?] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1761]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
大帝,帶頭搞事
似啦

Merjibi之後俾Lan 踢番落u23到琴日
其實Hannibal條撚樣都幾摟打,次次落場都拎牌
邊似班高人工柒頭hea吓hea吓
白Lin Maguire
Lin Maguire
仲有冇
我個心仲碎過天使得得B

龜冰打交,有圖有真相
踢撚走哂啲死英撚
Manchester United are willing to pay €50m to sign Pau Torres. Erik ten Hag would like a new ball-playing centre-back and wants Torres at all costs. United are the team pushing strongest to get him. #MUFC

[@D_pico_
菊草葉真係好港女格
正選用返呢批7成既話我諗都打唔到坦蛇想要既戰術
唔係講技術上 係心態上 蘭蛇唔得我睇唔到換坦蛇點解得
傾嗰part先好笑
串到應一應
坦蛇有玩chemical,班人唔敢唔聽話
好多人 甚至球員都覺得上季第二 試過坐唔知幾輪第一
今季一定係沖冠 去到今季 同期望落差咁大 又有個捉鬼教練 真係俾曬大家睇呢隊波係垃圾 到完季大把人爆大獲 下季著眼build up 返信心 清走到福馬 起馬打返起信心先算 下季都應該係第四至第六
左腳冰ball playing好勁
調轉嚟諗
不如話坦蛇其實都知冇可能1個窗買10件8件
倒不如氹下班大帝話佢地ok
再試下慢慢tune再慢慢入貨換血
坦克狗連麥龜都吹奏大家都係唔好對佢太高期望
證明佢識波囉

摩佬>蘇蛇>蘭蛇>坦克四任領隊都吹奏
真呀, 無可能換咁多, 一個夏天換到3~4個位已經好勁

防中最緊要, 之後就正前+閘位
蘇狗罪該萬死啦

蘇狗係好有心, 但真係害死全隊

對住d 大帝上腦就好好先生寵到佢地越踢越廢
後備永遠condom
綠木明明一出道好sharp.
之後越踢越衰, 獨撚到嘔都係俾蘇狗縱壞
曼區好鐘意po men samuel 啲流料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞