[係咪又要歐霸決賽見?] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1761]

1001 回覆
3 Like 5 Dislike
盲佬二世
20M肯定有嘅 睇返其他英撚中堅其實麥龜唔差收返30M左右點都得 搵佢踢西咸已經肯定正選
AWB都可以aim 20M左右
我fd話佢表現唔錯所以先問下
做足球員最大嘅成就係做慈善
另外就係處子戰入波
同埋對PSG入12碼
人工成200k 定再多d 點收番30m
20-25m 都好好
上網睇180-190k左右啫
無埋歐聯再少d
Zouma都120k啦
依個年紀計三四年約都係10幾M 扣返英撚passport條數 30M差唔多
Elanga 真係完全無進攻球員flair
d final product 完全無侵略性
但好撚快 佢加速好似仲快過dan James咁

場場都有一兩下highlight請對面食塵

真心轉打右閘有得諗
曼區手足話依d叫玩政治工具 當年麥湯咁
psg?
真心進攻仲衰過Dan James

Dan 每一場間唔中都做到下靚傳中 走靚位

Elanga真係好工兵

除左-6唔會入到波 好似對馬體果球都係-6入

但佢夠快夠勤力 轉去打閘啦不如 今季都試過幾次
右翼衛都ok
射波差
DJ打左同打右係兩個人嚟
打左勁幾倍
Always. Everywhere I was in my career, I have high demands on my players. I expect them to fight and give 100 per cent. I already mentioned that only good is [not] good enough – no, not only that. We have to do better and they have to co-operate. They have to be unified, to form a team, and to battle the opponent.”

班球員會唔會兩個禮拜頂唔順TH 體能訓練
之後又笑9佢 training shd be fun
又話佢old-fashioned 又盛

唔班Ddg啱唔啱TH用先
佢琴日100% 啱哂 唔想踢就走啦仆街
希望TH踢撚走哂班唔想踢嘅垃圾
都係冇end Product
上面講到咁正,仲等我特登搵skysport個女記者
女派飯黎既

https://instagram.com/melissa_reddy?igshid=YmMyMTA2M2Y=
起碼間唔中create到chance 同射到下波
雖然進攻都係廢

Elanga真心天份所限 除左好勸力咁跑
場場都唔知佢做緊咩 但佢咁勤力又屌佢唔落
天賦有限就係要賣勤力跑多兩步,如果連跑都懶既就會好似廢湯咁
我反而諗起以前荷隻希汀加
最大牌果個坦蛇好似已經安撫好,之後就係時候去搵一兩個大牌去祭旗去立軍威
Real Sociedad's Adnan Januzaj is an option for FC Barcelona, if Dembélé leaves & the club cannot sign Raphinha.
@marca

j仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞