[痛定思痛,重新出發] 曼聯終極FF轉會窗暨吹水區 [1760]

1001 回覆
11 Like 9 Dislike
蘭sir好似講左因為80m 太貴所以唔雪得
早幾日9up癲軒40m+22m add-on 接近done deal咪係佢
見到般奴好撚嬲基本上對其他人都無哂感覺
個日我寧願留低到Hannibal 好過
換走般奴
唔會 我見到湯狗嬲d
所以般奴同世界頂級中場爭一大截
真係 尋晚中醫仲吹奏摩佬
摩佬都係一個回塘廢老
無野好吹奏
佢講果d 野根本自打咀巴
但傻鳩迷摩同rio 就當佢預言家咁

連個「virus」 係佢買返黎都唔撚記得

等於某國自己整個肺炎出黎, 然後射個波比美國佬
邊度講過?
United gave the ball away 167 times at Newcastle, Rangnick’s third Premier League game, the highest number of the season. Some of the substitutes chuckled at the performance, suggesting the quick turnovers were reminiscent of basketball.

Ronaldo and Greenwood erupted at the interval, insisting they wanted quality passes into them and not just quick balls hit for the sake of it.
[ Laurie Whitwell]

9成講緊whisky啦
唔係講笑
果陣人在英國
試過係奧脫福悶到訓撚著左
好記得場波臨尾靠馬達罰球贏1粒
只希望坦克改變到佢
坦:有歐霸啦,黎啦
希望bruno 下年vice captain都冇得做,打得咁撚差重係到亂屌人,
特權階級
屌你 Kamara去撚左atv
佢最叻應該係帶米堡贏聯賽盃同入歐霸前身歐洲足協盃決賽
同埋帶川迪贏荷甲
但係英撚入唔到08歐國盃呢單柒野真係蓋過晒
場場都係咁
係踢邊路嗰場 先冇咁嚴重
般又黎呢啲輸波認衰po
然後落場照舊

https://www.instagram.com/p/Cd5LwDfotAM/?igshid=YmMyMTA2M2Y=
認佢老母咩
根本心態問題先會成日做柒野
收撚皮啦般狗 ,進攻同防守都9傳
最撚黑人憎係下下都場上出口/身體語言 吊9 隊友
00後加埋後費sir年代先開始睇波既唔識佢唔出奇
自從教英撚衰撚咗之後佢曝光率低咗好多
担克返工未今日呃人工做左d乜
Welcome Alessandro Schoenmaker
「他的道歉一直都很有誠懇,他每次做了一些我們不能接受的事情的時候,他的道歉都會讓我們覺得,他下次絕對不會再這麼幹,但是每次…他下次就又…又這麼幹了」。
真係估唔到心術不正都有平反既一日
好似足球小將世青篇賀茂港接手見上隊日本世青隊咁,一接手就趕走最大牌果七個,然後用地獄式特訓去訓練班垃圾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞